Typer af øvelse for mennesker med Diabetes

08/29/2011 by admin

Diabetes er overskueligt, så længe diabetiske overholder strenge diæter og rutiner. Motion er en meget vigtig del af at leve med diabetes, som øvelse kampe af mange af virkningerne af sygdom såsom vægtøgning, sløvhed og svingende blodsukker. Diabetes behøver ikke at betyde enden på fornøjelig levende. Der kan foretages justeringer.

Styrketræning

Styrketræning er en vigtig del af enhver diabetisk fitness rutine. Styrketræning er vigtig i yngre diabetikere som det hjælper med at forberede kroppen for alderdom. Diabetikere tendens til at have problemer med styrke, som de bliver ældre og ved hjælp af styrketræning som en adaptive foranstaltning kan forbedre den en persons livskvalitet. Styrketræning også forbedrer glukosetolerance, hjælper diabetisk tabe sig og forbedrer insulinfølsomheden.

For at begynde at gøre en styrke træning rutine 10-15 gentagelser med vægte op til fem gange om ugen i brystet og benene. Bruge 35 til 45 minutter gør fem til syv modstand øvelser. Aldrig arbejde de samme muskelgrupper to dage i træk. Det er en god idé at skifte mellem bryst og arm øvelser til ben og balder. Den bedste vægt for dig bestemmes af din oprindelige styrke. Vælg en vægt, der forårsager træthed i løbet af de sidste to eller tre gentagelser. Når du har vænnet sig til det, gøre tre sæt af 10-15 gentagelser. Du kan finde motion rutiner i sundhed magasiner og bøger. Sørg for at konsultere din læge før du begynder et træningsprogram.

Aerobic

Aerobic får dit hjerte at pumpe på en aerob puls plan. Dette er forskellig for hver person og din alder kan bestemmes. Du kan spore din puls, ved hjælp af en pulsmåler under træningen. Aerobic hjælper kroppen proces sukkerarter i en mere effektiv måde og hjælper med at holde vægten. Hvis du har ikke diabetes, men er i fare på grund af en arvelig tilstand, aerobic i høj grad kan reducere dine chancer for at bukke under for sygdommen. Sørg for at holde et vågent øje på blodtryk og blodsukker niveauer som langvarig aerobic kan forårsage hypoglykæmi, en tilstand, hvor kroppen mangler sukker. Dette kan forårsage krampeanfald og træthed.

Hvis du laver både styrketræning og aerobic motion, Sørg for at du gør ikke mere end fem dage med motion om ugen. Dage ud fra styrketræning bør bruges laver aerobic. Start med en rutine som jogging eller gå på løbebåndet. Gør dette for 30 til 45 minutter og tilføje mere tid som du fremskridt. Du kan også deltage i en aerobic klasse på din lokale træningscenter for ekstra støtte. Igen, teste dit blodsukker under træningen. Hvis du føler dig træt, stop.

Advarsler

Altid bære motion sko, der dækker og beskytter fødderne. Fødderne er meget modtagelige for skade i diabetes og skal tages hånd om.

Drikke masser af vand og væske før, under og efter en øvelse rutine. Dehydrering kan påvirke blodsukkeret. Hvis du tager insulin, teste dit blodsukker før, under og efter træning.

Glucose niveauer i blodet kan forøge eller formindske under træningen, forårsager pigge i blodsukkeret. Det er vigtigt for insulin brugere at spise en snack 15 til 30 minutter før motion og 30 minutter efter. Ikke udøve hvis dit blodsukker er større end 250mg/dL (milligram per deciliter). Dette betyder, at din insulin niveau allerede mangler. Motion kan forværre denne tilstand.

Hvis dit blodsukker under træningen falder til under 70mg/dL kan du begynde at føle træt eller rystende. Stop motion straks og teste dit blodsukker niveau. Drink hurtigt virkende sukker stof såsom en sports drink eller juice blandet med vand. Ikke fortsætte træningen hvis du mener, dit blodsukker er lavt, da alt under 20mg/dL kan forårsage du mister bevidstheden eller har en beslaglæggelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com