Hvordan kan man foretage en sikkerhed møde

08/18/2011 by admin

Sikkerhed møder er et nyttigt værktøj i styring af sikkerhedsrisici i arbejdsmiljøet. Sikkerhed møder er ubrugelig, men hvis de ikke er en del af en omfattende sikkerhed program. En god sikkerhed program vil omfatte en metode til rapportering af hændelser og sikkerhedsspørgsmål, en proces til at håndtere dem og en feedback-kanal, der tilskynder de ansatte til at deltage. Sikkerhed møde er meget vigtigt, fordi det er en vigtig del af at feedback-processen. Selv om det specifikke indhold er fleksible, er der et par begreber, som bør være omfattet.

Instruktioner

Møde forberedelse

• Før mødet finder sted, indstille grundregler og kommunikere dem til deltagerne. Regler som "ingen finger peger" vil bidrage til at åbne op diskussion.

• Bekendtgør mødet. Dette kan synes indlysende, men nogle mennesker får så pakket ind i forberedelserne til det møde, de glemmer at lade alle vide, hvornår og hvor det vil være.

• Forberede dagsordenen. Udvælge emner før tid og indsamle sikkerhedsdata du vil præsentere. Put det hele sammen og beslutte, hvordan det vil blive præsenteret. Om muligt offentliggøre dagsorden før tid, så deltagerne vil vide hvad man forventer og vil være parat.

Gennemføre mødet

• Start mødet præcist til tiden. Deltagerne vil ikke tage dig alvorligt om sikkerhed hvis de ikke kan stole på dig at starte til tiden.

• Kort introducere hvert punkt af dagsordenen. Et publikum, der ved, hvad de kan forvente som mødet skrider frem vil være mere opmærksomme.

• Oplyse publikum om sikkerhedsrapporter og hændelser, der har fundet sted siden sidste møde. Give så mange detaljer som du kan uden at identificere alle personer. Dette vil hjælpe folk holde fokus på spørgsmålet. Lad publikum ved, hvad der skete og hvad der gøres med hensyn til disse spørgsmål, og eventuelle andre sikkerhedsproblemer, der blev løst siden sidste møde.

• Vælg en sikkerhed emne, som gælder for din organisation og tilbringe lidt tid på at diskutere forebyggende foranstaltninger og god forberedelse. Tillader fri debat, men sørg for, at diskussionen bliver på emne. Alternativt, du kan få en person i organisationen til at præsentere denne del; bare sørg for han ved om det før tid. Dette er en god måde at fremme deltagelse. Se tid, fordi kører længe er værre end at starte sent.

• Afslut møde med en slags positiv anerkendelse. Dette kan være en person, der identificeret en nøgle sikkerhedsproblem, nogen, der har udført et fremragende sikkerhed act eller enhed med den bedste sikkerhedsstatistik for perioden seneste rating, hvad der måtte være. Pointen er at afslutte mødet med positiv forstærkning, som alle kan se.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com