De bedste måder at slippe af fregner

08/03/2011 by admin

De bedste måder at slippe af fregner

Fregner er sød at nogle mennesker, men en gene eller endda en kilde til skam til andre. Mens harmløse, fregner kan forårsage følelsesmæssig nød, og fjernelse eller lettelse kan være ønskeligt. Før at have nogen fjernelse udføres, har din hudlæge, fastslår, at alle dine steder faktisk fregner. Mens fregner kan være kræft, ifølge Freckles.org, kan en hudlæge skelne fregner fra brune pletter, der kan være præ kræft eller kræft.

Laser fregne fjernelse

Fregner er meget behandlelige med lasere. Dette er en meget sikker og effektiv måde at fjerne fregner, ifølge MedicineNet.com. En laser er gået over huden og melanin pigment, der gør op fregner er fjernet af laserlys.

Kryokirurgi

Dette er indefrysningen af hud vækstrater og læsioner med flydende kvælstof, hvilket resulterer i deres fjernelse. Denne metode dog bruges sjældent på fregner fordi fregner er som regel for små til at blive behandlet effektivt. Overdreven behandling er mulig, som kan efterlade permanent hvide pletter på huden.

Fregne cremer

Retin-A produkter reducere forekomsten af fregner ved normalisering pigmentering i huden, ifølge Freckles.org. Denne creme, men kan være irriterende i lys-flået folk og tage måneder at have en synlig effekt.

Citronsaft

Citronsaft er mest almindeligt brugt og testet hjem afhjælpe for behandling af fregner. Det har en blegende effekt på huden. Dab bare citronsaft på huden, og i et par dage fregner vil begynde at falme, ifølge HealthMad.com.

Creme fraiche maske

Creme fraiche har en lignende effekt på fregner som citronsaft. Anvend masken på huden og lad det sidde i flere minutter. Ikke skylle det ud helt; forsigtigt tørre det af med en blød væv og oven i købet med en fugtighedscreme.

Frugt & vegetabilske masker

Når det bruges regelmæssigt, kan frugt og grøntsager masker falme fregner og også gøre huden føler mere blød og frisk. Anvende masker lavet fra abrikoser, jordbær, agurker eller Ribs.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com