Retningslinjer for behandling af akut bihulebetændelse

07/25/2011 by admin

Akut bihulebetændelse er en type af infektion, der påvirker bihuler, rum bag panden, kinder og øjne, der er fyldt med luft og er beklædt med slimhinder. Denne type infektion kan være forårsaget af en almindelig forkølelse eller bakterier, allergi eller svampeinfektioner. Under sinus infektioner, bihuler blive betændte og hævede, og slimhinder løbe ikke ordentligt. Nogle symptomer er svært åndedrætsbesvær, hævelse i ansigtet eller øjnene og svær hovedpine og ondt i øret. Hvis disse symptomer fortsætter til mellem 2 og 8 uger, er betingelsen anses for at være akut bihulebetændelse.

Grundlæggende behandlinger

Mange enkeltpersoner, der har akut bihulebetændelse behøver ikke at se en læge, fordi infektionen kan behandles gennem home retsmidler og over-the-counter medicin. Et symptom, der du kan hjælpe med at lindre med disse typer af behandlinger er overbelastning. Til dette symptom, bør du placere en varm vaskeklud over dit hoved 2 til 3 gange om dagen; sove med hovedet hævet, således at dine bihuler vil dræne bedre; Skyl ud din nasal passager med en specialdesignet sprayflaske, såsom Sinus skyl; drikke væsker, såsom vand og juice, som vil bidrage til at slippe af slim; sidde i et rum med damp, såsom et badeværelse, ca. 2-4 gange om dagen og bruge en luftfugter. Du vil gerne undgå at drikke visse drikkevarer, kaffe og sodavand, fordi de kunne få dig til at blive dehydreret. Du bør også undgå alkohol, fordi det kan forårsage din sinus hævelse til at forværre. For at holde dine symptomer forværres, især hvis du er overbelastet, vil du også ønsker at undgå flyvende på en flyvemaskine. Hvis du skulle flyve på et fly med symptomer på akut bihulebetændelse, kan ændringen i højde forårsage du har smerter i ørerne, især hvis væsker er bygget i dem på grund af akut bihulebetændelse.

For at behandle akut bihulebetændelse uden at se en læge, kan du også ønsker at bruge en dekongestant næsespray, som du kan købe fra en lokal butik, men du bør kun bruge det til mellem 3 til 5 dage. Disse sprays anvendes til at hjælpe med nasal dræning og en tilstoppet næse. Én fælles nasal aflastning spray, der kan købes over-the-counter er Afrin. Du bør sætte 2 til 3 dråber af denne spray i næseborene hver 10-12 timer, højst 2 doser døgnet. Du kan også ønsker at tage en decongestant i pilleform, såsom Drixoral eller Sudafed, der arbejder for at lindre symptomerne på en lignende måde at næsespray dekongestanter. For smertelindring, kunne du tage medicin med ibuprofen, såsom Motrin eller Advil eller over-the-counter piller med acetaminophen, såsom Tylenol. Nogle patienter kan også bruge en saltvand næsespray flere gange om dagen, som foreskrevet af deres læger. En nasal saltvand fungerer som en fugtighedscreme for cilia, som er hår-lignende strukturer, der danner en vej for hvide bloods celler til at komme til at befri kroppen af bakterier og andre materialer. En anden slags spray, der kan ordineres er en nasal binyrebarkhormon, som er en type af spray, der anvendes til behandling af inflammation.

Avancerede behandlinger

Selvom det er sjældent, at patienterne har brug for antibiotika for akut bihulebetændelse, er der nogle tilfælde, hvor de er ordineret. Normalt, give læger ikke patienter antibiotika fordi disse typer medicin ikke virker, hvis infektionen er forårsaget af en virus eller svampe, og bakterielle infektioner kan ofte kureres uden hjælp af antibiotika. Læger vil ofte ordinere antibiotika til børn med akut bihulebetændelse, især hvis de har en vedvarende hoste og nasal dræning spørgsmål der sidste 2 til 3 uger, feber højere end 102.2 grader F, ansigtet eller øje hævelse og facial smerter eller svær hovedpine. Læger vil også ordinere antibiotika til patienter, der har en type af akut bihulebetændelse, forårsaget af en bakteriel infektion, der er vedvarende eller tilbagevendende. Nogle antibiotika, der er ordineret er medicin med amoxicillin Amoxil og Trimox; med doxycyclin, såsom Doryx og med trimethoprim-sulfamethoxazol, Septra f.eks Bactrim. Som anden medicin er det vigtigt du tager det fulde beløb, som din læge ordinerer og følg anvisningerne på etiketten. Normalt med antibiotika ordineres til akut bihulebetændelse, skal du tage narkotika for omkring 10 til 14 dage, fordi hvis du ikke, dine symptomer skal gentages.

For patienter med akut bihulebetændelse, andre behandlinger såsom allergi skud, kan intravenøse injektioner og kirurgi være nødvendig. Selv om det er ualmindeligt, er nogle patienter med former for infektion forårsaget af svampe givet anti-svampe medicin, såsom Amphotericin B og voriconazol, intravenøst. Mennesker, hvis tilstand er forårsaget af allergi kan gives allergi skud til at hjælpe deres krop modstå allergener, der forårsager deres symptomer. Mange mennesker med svampeinfektioner har andre betingelser, der har brug for kirurgi, såsom polypper, som er ikke-kræft vækstrater i de nasale hulrum eller en afbøjet septum, som er en forskydning i den tynde væg, der adskiller den højre og venstre del af næsen. Nogle mennesker med akut bihulebetændelse kan få kirurgi, udført af otolaryngologists, til at rense deres næse, især hvis de har haft vedvarende problemer med betændelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com