Juiceopskrifter til kolesterol

10/19/2011 by admin

Hvis du kæmper højt kolesteroltal, kan du holde det i skak ved konsekvent forbrugende naturlige anti-oxidanter findes i frugt og grøntsager. Anti-oxidanter bidrage til at mindske virkningerne af frie radikaler, forhindrer dem fra skadeligt væv, der blokerer arterierne og hæve kolesterol. Saftpresning er en hurtig og nem måde at integrere store mængder af disse anti-oxidanter i din kost.

Apple selleri morgenmad

Juice 2 æbler med hud, 1 agurk og 1 stilk selleri. Drikke det hver morgen. Saft fremstillet af æbler og selleri er kendt for at bekæmpe kræft og mindske kolesterol. De også forbedre hovedpine og forstyrret maver.

Ingefær Apple mirakel

Tage 4 gulerødder, 1 æble, 1/4 tomme af ingefær og en håndfuld persille til at smage. Tilføj en fed hvidløg, når du er vant til smagen. Gulerødder og æble bidrage til at sænke kolesterol og neutralisere frie radikaler. Persille og hvidløg giver masser af anti-oxidanter.

Spinat Drink

Hvis du er ny til saftpresning, er det en mild opskrift til at starte. Juice 2 selleri stilke, halv en masse spinat og 2 gulerødder. Hvis du gerne blandingen for at være en smule sødere, tilføje et stænk af orange juice eller 1/4 af et æble. Spinat er fyldt med antioxidanter, som hjælper med at holde kolesterol på et sundt niveau.

Vandmelon køligere

Juice halv en mellemstore broccoli floret, en lille flok grønkål og og 2 skiver af vandmelon skåret i små stykker. Hver ingrediens har en højt indhold af anti-oxidant, en stor folie til skadelige frie radikaler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com