Hvordan til at lindre væskeophobning i din periode

11/24/2011 by admin

Så det er tid på måneden og--stor overraskelse - føler du dig som en strandet hval. Du er så oppustet at du også kan være gravid. Er din skala brudt? Hvorfor i alverden indikerer det har du fået fem pounds? Yikes! Desværre, væskeophobning og oppustethed er bivirkninger af at være en menstruerende kvinde. Men der er ting du kan tage, før og under din menstruation, at reducere væskeophobning og gøre dig føles som din gamle selv, eller i det mindste tæt på det. Den nederste linje? Den bedste måde at skylle overskydende vand er at erstatte den.

Instruktioner

Drikke!

• Drikke vand. Masser af vand. Det behøver ikke at være almindeligt vand--du kan drikke koffeinfri varmt og iced te (grøn te øger stofskiftet og er meget sund) eller frugt- eller grøntsagssaft. Prøv at holde sig væk fra kulsyreholdige drikkevarer--luften vil gøre dig brus.

• Spise mad, der består primært af vand, som salat, selleri, agurker, vandmelon, sommer meloner og bær herunder jordbær, blåbær, hindbær. Den mere vand i kroppen, jo hurtigere den oppustethed vil være borte.

• Undgå koffein. Uanset hvor træt du er, vil forbrugende koffein gøre dig ikke blot mere oppustet, men ekstra irritabel under menstruation. Koffein fungerer som et diuretikum undtagen, nemlig noget anledning, under menstruation. Undgå kaffe, espresso, sort te og chokolade og du vil føle sig meget bedre.

• Undgå fødevarer, som er høj i natrium. Salt vil gøre dig beholde vand. Du kan kontrollere natriumindhold på fødevarer og se, de store "no-nos" omfatter, men er ikke begrænset til, sojasovs (selv den "lette natrium" dem har for meget for din egen godt), teriyaki sauce, hot sauce, kylling wing sauce, mikrobølgepopcorn, pickles, oliven og konserverede eller gærede grøntsager eller tofu.

• Ophold væk fra fødevarer, der er tilbøjelige til at forårsage gas. Der er intet værre end at tilføje dit bloat--med mere af det! Dette omfatter, men er ikke begrænset til, alle former for kål, rosenkål, sommer eller vinter squash (squash), æbler, pærer, blommer, ferskner eller for meget melon.

• Motion! Få din krop bevæger sig og du vil føle dig mere energisk og forfrisket.

• Spørg din OB-gynækologi til at ordinere diuretika, hvis du har ekstreme væskeophobning under menstruation menstruation. Tage dem som anvist og ikke gør det til en vane.

Tips & advarsler

  • Være parat til at gå på toilettet en masse på grund af alt det vand, du vil være tidskrævende!
  • Ikke forfaldne vandforbrug--det kan gøre dig syg. Som i enhver situation, spise eller drikke, indtil du føler dig fuld og derefter stoppe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com