Hvordan at kontrollere blodsukkerniveauet, når fastende

11/07/2011 by admin

Fastende er ikke let. Når du er midt i en hurtig, kontrollerende glukose er yderst vanskelig, men det kan bidrage til at lette sult smerter. Jo tættere til det niveau, du kan holde dit blodsukker, jo bedre du bør føle sig mens fastende--forhåbentlig gør det til en mere fornøjelig oplevelse.

Instruktioner

• Drikke vand. FDA anbefaler, at drikke mindst 2 liter vand om dagen. Især skal du dette når fastende.

• Drikke juice fortyndet med vand er en metode, der er så gammel som fastende selv. Bland 2 ounce af juice med hver 6 ounce af vand. Begynde at drikke det omkring 2 timer i din hurtige, derefter hver time derefter. Brug kun økologisk naturlig saft, som ikke har majssirup eller tilsat sukker. Apple juice bør undgås på grund af sin høje sukkerindhold.

• At kontrollere blodsukkerniveauet, spise hver 2 timer. Høj-fiber fødevarer, der er lavt fedtindhold, salt og sukker er bedst, fordi de ikke vil forårsage pigge i dit blodsukkerniveau. Nogle eksempler på disse slags fødevarer omfatter selleri, salat, citroner og brune ris.

• Begrænse dig selv til ikke mere end 1/2 kop brun ris om dagen. Fastende buddhistiske munke tror på kun 1/2 kop ris at spise til middag; men af hensyn til din glucose niveauer, kan du dele det op i to 1/4-kopper om dagen. Det er virkelig op til dig.Du kan spise en pind af selleri eller 1/2 kop af salat hver 2 timer; Dette bør være nok til at holde dit blodsukker.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge før fastende. Dette er ikke sikker for diabetikere eller personer med hjerte betingelser eller andre sygdomme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com