Hvordan man udvælge læsebriller

11/29/2011 by admin

Læsning briller hjælpe med tæt arbejde, men ud over at være funktionelle, kan "læsere" være stilfuld, også. Med så mange valgmuligheder til rådighed er det nyttigt at vide hvad man skal kigge efter på forhånd, når picking ud et par briller til læsning.

Instruktioner

• Prøv på både plast og metal frames for at se, der føles mere komfortable. Rammer, metal, har som regel næse puder, der kan justeres til at passe på din bro. Plastpaneler er som regel lettere i vægt og kommer i en række farver.

• Vælg en ramme, der står i kontrast til formen på dit ansigt. Hvis dit ansigt er rund, kigge efter en kantet, kvadratiske eller rektangulære form ramme. Hvis dit ansigt er kantede, søger ovale eller runde kurver. Hvis dit ansigt er oval, er du i stand til at bære nogen form ramme.

• Træffe afgørelse om stilen af linser. Læsning objektiver kan være lavet i regelmæssig rammer eller halv-briller. Linser i fuld størrelse billeder skal fjernes for at se på afstand. Halv-briller lade dig se over toppen af rammerne på alle tidspunkter. Fuld størrelse frames fungere godt, hvis du gør en masse tætte arbejde i lange perioder.

• Bestemme, hvordan du vil bruge dine læsebriller. De fleste læsebriller er beregnet til læsning i en afstand af 14 til 17 inches. Det er muligt at have en anden magt eller receptpligtig styrke, beregnet til dine linser, afhængigt af hvordan du vil bruge dem. Hvis dine læsebriller vil blive brugt til en mellemliggende sortiment, som på en computerskærm eller for Hobbyer som syning, drøfte dine behov med din øjenlæge eller optiker at have hende bestemme El/højre linse til dine behov.

• Vælge og bestiller mere end et par. Når du bruger briller bare for læsning, er at have et ekstra par uvurderlig. Holde ekstra indstille i bilen eller på dit natbord, så du altid har dem i nærheden. Mange optisk butikker tilbyde rabatter, når du bestiller flere par briller på samme tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com