Discount sygesikring vs Reg Health Insurance

10/21/2011 by admin

Discount sygesikring vs Reg Health Insurance

Det er ofte fejlagtigt troede, at rabat sundhedsplaner tilbyde den samme type af dækning som regelmæssige sygeforsikring. Forbrugerne skal være klar over at købe en rabat sundhedsplan ikke er det samme som at have sygesikring.

Funktion

Regelmæssige sygeforsikring funktion er at dække nogle eller de fleste af dine lægeudgifter omfattet under planen. Funktionen af en rabat medicinsk plan er at give dig en kort og en liste over udbydere, når præsenteret med kortet, kan tilbyde deres tjenester på en rabat.

Out-of-Pocket omkostninger

Når en person har en medicinsk rabat plan er han ansvarlig for at betale medlemskab gebyr for planen plus alle afgifter fra sin medicinske udbydere. Mens børsnoterede udbydere kan opkræve en rabatpris for deres tjenester, betaler medicinsk rabat planen ikke nogen af disse omkostninger for medlemmet. Regelmæssig sundhed forsikringspræmier er normalt højere end medicinsk rabat plan medlemskab gebyrer, men sygeforsikringsselskaber betale nogle eller de fleste af overdækket medicinske omkostninger over kræves copays og selvrisikoen.

Medicinsk udbydere

Ifølge webstedet koalition mod forsikringssvindel rabat sundhedsplaner liste over læger og hospitaler som værende deltagere med deres særlige plan, når dette ikke er faktisk sandt. En person med en rabat sundhedsplan kan ikke modtage nogen rabat på alle tjenester. En regelmæssig sygeforsikring plan kontrakter med læger, og officielle plan dokumenter gøre klart for patienter hvad læger og tjenester planen vil dække.

Overvejelser

Mens rabat sundhedsplaner ikke er ideelt, kan disse planer være en god sidste resort mulighed for ikke-forsikrede personer, der ikke har råd til at betale for private forsikringer. De nedsatte medicinsk gebyrer kan spare penge for personer med høj sundhedspleje omkostninger. Forskning planerne omhyggeligt og kontakt opført behandlere for at sikre de deltager og vil tilbyde en rabat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com