Hvor hen til ren tænder holderne

12/02/2011 by admin

Efter Ortodontisk arbejde er afsluttet, aktiverer dental holderne wearers at opretholde rethed af deres tænder. Ordentlig retainer pleje er nødvendig for at undgå bakterier oprustning, kalkaflejringer og huller i tænderne. Der er flere metoder, du kan bruge til at rense og sterilisere dine retainer sikkert uden at skade den retainer plast.

Instruktioner

Rene tænder holderne

• Børste holderen. Våd holderen i koldt vand. Gælder tandpasta med en tandbørste og børste overflader og tråd af holderen i en cirkulær bevægelse. Skyl holderen og tør det med en mikrofiberklud.

• Brug et forskudshonorar rengøring løsning. Placer holderen i en lille papir kop og der tilsættes ledningsvand indtil holderen er fuldt dækket. Hæld 1 tsk af holderen løsning i koppen og gnid retainer overflader mellem tommel- og pegefinger til at fjerne snavs. Tillad holderen til at suge i blandingen i 5 til 10 minutter. Fjerner holderen fra koppen, skyl det med koldt vand og tør det med en mikrofiberklud.

• Brug engangs retainer tørrer. Skyl din holderen med koldt vand og rengøre overflader og tråd af holderen med tørre.

• Sterilisere holderen med brusetabletter. Opløses to tabletter af sprudlende retainer renere i koldt vand, og holderen i blød i 10 minutter. Fjerne holderen, skyl det under koldt vand og lad det luft tørre.

• Brug parabol sæbe til at rense din holderen. Fortynd.5 tsk flydende opvaskemiddel i 8 ounce koldt vand og blandes med en spoon. Anbring din retainer i blandingen og krat med en tandbørste, ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Skyl din retainer i koldt vand og tør det med en mikrofiberklud.

Tips & advarsler

  • Ren din retainer dagligt. Spørg din specialtandlæge hvilke rensemetode anbefales for din særlige holderen. Sterilisere dit holderen efter at inddrive fra sygdom at undgå reinfektion.
  • Undgå at bruge varmt eller varmt vand på din holderen, fordi det kan warp plast. Aldrig bruge alkohol-baserede rengøringsmidler på akryl holderne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com