Om infektion i kvindelige urin ruter

09/15/2012 by admin

Urinvejsinfektioner forekommer i urinrøret, blæren og andre dele af urinvejene. Kvinder har en højere risiko for at udvikle urinvejsinfektioner end mænd. Kvinder bør se en læge, hvis de har urinary spore infektion symptomer.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, patienter med urinvejsinfektioner kan opleve hyppige vedvarende opfordrer til at urinere og en brændende fornemmelse ved vandladning, og kan passere mindre mængder af urin. Urin kan blive blodig, overskyet og stærkt duftende.

Årsager

Mange kvindelige urinvejsinfektioner forekommer når bakterier fra mave-tarmkanalen afslutter anus, ind i urinrøret og rejser op i urinvejene. E. coli bakterier er en væsentlig årsag til infektioner i blæren.

Risikofaktorer

Seksuel aktivitet kan irritere en kvindes urinrør og øge sandsynligheden for, at hun vil få en urinvejsinfektion.

Komplikationer

Ubehandlet urinvejsinfektioner kan resultere i alvorlige infektioner i nyrerne, som kan forårsage permanent skade på disse organer. En gravid kvinde med en urinvejsinfektion har en større risiko for at føde for tidligt eller at have en baby med en lav fødselsvægt.

Behandling

Kvinder med urinvejsinfektioner, der ellers er sunde kan blive ordineret antibiotika behandling for et par dage. Tilbagevendende infektioner i urinvejene kan kræve længere perioder af antibiotisk behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com