Hvad er fordelene ved medicinsk terminologi?

09/03/2012 by admin

Hvad er fordelene ved medicinsk terminologi?

Forankret i græsk og Latin, medicinske terminologi, der bruges til at navngive anatomiske dele og strukturer, betingelser, diagnoser, instrumenter, procedurer, behandling protokoller, kodning systemer og fakturering eller refusion koder. Som en standardiseret sprog af den sundhedsindustrien, medicinsk terminologi tillader sundhedstjenesteydere at kommunikere og dokumentere oplysninger præcist og nøjagtigt.

Helbredsmæssige fordele

Medicinske terminologi giver mulighed for præcision i det medicinske område. Medicinske terminologi er set i de fleste sundhed-relaterede dokumenter, herunder skriftlige diagnoser, indtagelse former, ordrer og anvisninger, patientjournaler, kirurgisk rapporter og testresultater. For at fortolke sådanne data, er alle sundhedspersoner uddannet til at fortolke disse symboler, udtryk og ord. Ifølge Oregon Institut for Human Services, er præcise medicinsk terminologi afgørende, når medlemmer af sundhedsindustrien kommunikere. Det tillader dem at korrekt overbringe instruktioner og udføre ordrer og behandlinger.

Dokumentation fordele

Sundhedsprofessionelle udnytte medicinsk terminologi for at dokumentere deres arbejde. Læger, sygeplejersker og andet personale transskribere og markere patienternes diagrammer, og fakturering fagfolk derefter oversætte denne terminologi til koder for fakturering, forsikring krav og andre journalføring. Den præcise karakter af medicinsk terminologi gør oplysninger ensartet og hjælper fakturering fagfolk input præcise koder i et edb-system mere effektivt.

Patient fordele

Nogle læger kan ikke lytte til deres patienter tæt nok, eller har mulighed for at kommunikere deres resultater til patienter i fælles vilkår. En mangel på effektiv kommunikation mellem læger og patienter kan føre til misdiagnoses eller uopdaget lidelser. Patienter, der forstår medicinsk terminologi, herunder anatomi og fysiologi, kan bedre forklare læger deres symptomer og bekymringer. Ud over at fremme positiv kommunikation mellem patient og læge, forståelse kan medicinsk terminologi give patienterne tillid til at gøre bedre sundhed og behandling valg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com