Kinesiske urter & olier, der er godt for gigt

08/29/2012 by admin

I kinesisk medicin viser gigt sig enten med eller uden nogen betændelse. Det omtales som Bi-syndrom eller blokering syndrom. Kinesiske karakterisere dette som en invasion af leddene af vind, kulde og fugt. For at befri kroppen af dette, foreslår kinesisk medicin opvarmning området. Kinesiske urter og olier har været brugt i århundreder til at helbrede mange sygdomme, herunder arthritis.

Forskellige muligheder

Flere kinesiske urter give gigt relief. Angelica, også kendt som dong quai, er et muskelafslappende middel. Det fungerer godt som en anti-inflammatorisk og giver smertelindring. Ginger root er fantastisk at bruge i en komprimere eller te. Boswelia, også en anti-inflammatorisk, kan tages som en te. Lucerne, brugt som en te giver anti-inflammatoriske relief så godt. Humle, kendt som lu-ts'ao, er mest nyttige som en grødomslag, placeret på dine led. Roden af anlægget curcumin, eller e-zhu, der bruges som en te for at nedbringe betændelse. Men ud over alle disse indstillinger, wang bi ke li er den mest populære af kinesiske urter for gigt, som hjælper heling af knoglerne.

Trætop massageolie anbefales også for at kurere Gigt, og det er også effektivt til hovedpine. Den fremtrædende ingrediens er menthol. Yuan hu zhi tong pian er kendt for sin effektivitet ved at reducere smerter.

Xin huang pian bruges til healing og helbredelse smerter af gigt ved at forbedre blodcirkulationen. Det hjælper også din flow, qi (energi), som forbedrer bevægelighed i dine led. Ved hjælp af olie af eucalyptus vil også stimulere din qi. Blande sammen sesamolie, vil kamfer og wintergreen lindre gigt og reumatiske smerter i leddene. Den kinesisk herb kaldet thunder Gud vin reducerer inflammation for gigt og gigt. Det kaldes også TwHF rod. En anden god urt er kinesisk kalot, for faldende betændelse.

Måder at bruge olier og urter

Vælg den urt, du vil bruge, bland det med en lille mængde af frisk reven ingefær og gøre en stærk bryg. Brug omkring fire kopper vand og lad det reducere ned. Ved hjælp af et stykke af flannel, anvende en del af denne løgnehistorie til din plaget leddene. Hold gentage denne proces indtil du føler varmen dybt inde i deres fælles. Drik den resterende del af væsken. Drik det to gange den dag, og sørg for du drikker det varme.

Hvis du ønsker at tage Dong quai, tage den tørrede rod juice tre gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com