Subutex vedligeholdelsesprogrammer

09/23/2012 by admin

Subutex vedligeholdelsesprogrammer

Subutex, hvis generiske navn er buprenorphin, "er en opioid delvis agonist," ifølge webstedet Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration. Det er en ordineret medicin anvendes til behandling af opiat afhængighed.

Subutex vedligeholdelsesprogrammer variere afhængigt af sværhedsgraden af afhængighed og længden af tid misbrugeren ophørt misbruger opiater medicin, såsom morfin og heroin. Forvaltningen skal kontrolleres nøje, fordi der er potentiale for Subutex også blive misbrugt.

Induktion fase

Induktion fase refererer til kontrolleret forvaltning af Subutex i de tidlige stadier af opiat tilbagetrækning---normalt 12-24 timer. Patienten gives en startdosis af Subutex under en læges observation. Lindring af abstinenser kan forekomme i løbet af 20-40 minutter at tage stoffet. En senere dosis kan gives ifølge Suboxone hjemmeside om aftenen. (Suboxone hjemmeside er en nyttig kilde til information om Subutex og en anden buprenorphin forberedelse kaldet Suboxone.) Hvis abstinenssymptomer fuldt lindres, er den startdosis holdt den samme. Ellers kan det skal forhøjes med 2 mg eller 4 mg. Denne observation er fortsat på dage 2 og 3, med dosis enten holdt den samme eller forøget hvis det ikke er effektiv til at lindre abstinenssymptomer.

Stabiliseringsfase

Stabiliseringsfase begynder, når patienten har enten helt udgået eller stærkt reduceret sit forbrug af narkotika, som hun har misbruger. Ifølge webstedet Substance Abuse og mentale sundhed Services Administration har Subutex en lang halveringstid. På grund af dette, hvis abstinenssymptomer er velkontrolleret og patienten rapporter om, at hendes trang til opioider er ophørt, kan det gives på alternative dage.

Stabiliseringsfase bør ideelt set ske senest to uger efter begyndt behandling. Ifølge Suboxone hjemmeside er der en risiko for overdosis af samtidige misbrug af benzodiazepiner.

Vedligeholdelsesfasen

Vedligeholdelsesfasen henviser til en periode når patienten klarer sig godt på en stabil dosis af Subutex, og er ikke bruger/har ingen trang til at misbruge andre opioid narkotika. Længden af vedligeholdelsesfasen er individuel, og er den forberedende fase for komplet afgiftning fra opiate-baserede lægemidler. Realistiske mål for reduktion i dosis af Subutex er planlagt, og patienten overvåges for forværring i mental sundhed som dosis er koniske gradvist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com