Bursa smertelindring i hofte

04/25/2013 by admin

Bursa er en væskefyldt sæk omkring en fælles, at puder det fra friktionen forårsaget af omgivende bløde væv. Når bursa bliver irriteret eller betændt, er tilstanden kendt som bursitis, som kan forårsage betydelig ubehag for lidende i hofterne, knæ eller andre led. Der er en række succesfulde måder at lindre smerten ved Hofte bursitis, der spænder fra enkle livsstil ændringer til kirurgi.

Aktivitet modifikation

Den enkleste måde at forbedre pain fra hip bursitis er hvile hoften og redigere dit daglige aktivitet, undgå noget, som lægger ekstra pres på området og forårsager smerte. Hvis din daglige løbebånd workout ender i svær hofte smerter, så stop at rutine midlertidigt indtil betændelse er helet.

Fysioterapi er undertiden bruges til at forbedre Hofte bursitis, selvom der er lidt beviser til støtte for det som en værdifuld behandling, ifølge American Academy i ortopædisk Surgeons (AAOS). Nogle patienter hævder at udspænding af musklerne hjælper betydeligt, mens brugen af is og varme er almindeligt anvendt som en del af smertebehandling.

Cane

Bruge en stok eller krykker for en uge eller mere til at tage presset fra de betændte hoften bursa, ifølge AAOS. De fleste af smerten af bursitis sker, når vægten trykker ned på området betændt så omvandrende samtidigt ved hjælp af en stok eller en anden enhed til at holde vægten off er en måde at hvileområde uden at forhindre din egen mobilitet.

Væsker

Lægen kan vælge at lindre smerter ved dræne væske fra din betændte bursa ved hjælp af en nål, ifølge Drugs.com. Denne enkle procedure vil tillade bursitis at helbrede hurtigere og væsken sig kan sendes til et laboratorium for at tjekke for infektion. Hvis der findes en infektion, kan blive ordineret et antibiotikum.

Narkotika

Bruge non-steroide anti-inflammatoriske dugs (NSAID) til at lindre smerter forbundet med hip bursitis. Denne gruppe af stoffer omfatter fælles over-the-counter medicin for smerter, der omfatter aspirin, ibuprofen og naproxen, der kan lindre smerter forårsaget af betændelse og hævelse.

Steroider er også en mulighed for at hjælpe med at mindske betændelse. Denne behandling gives som en injektion og kan give dig den falske forestilling, at din hofte er helt helet. Ikke vende tilbage til normal aktivitet indtil din læge rydder du for at gøre det, ifølge Drugs.com.

Kirurgisk Procedure

I svære tilfælde af bursitis, som ikke kan hjælpes af andre metoder, kan kirurgi være nødvendig. Kirurgi indebærer fjernelse af bursa, så hoften kan fungere normalt uden det. Kirurgi kan gøres i en traditionel åben procedure eller en mindre invasiv artroskopiske procedure. Begge betragtes ambulante operationer, ifølge AAOS.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com