Hvad Foods & drikkevarer at fodre et barn 18 måneder & op

08/31/2013 by admin

Hvad Foods & drikkevarer at fodre et barn 18 måneder & op

Babyer 18 måneder og ældre fast udlignes til toddler aldersgruppe. Børn kræver denne alder en kost, der er anderledes end hvad de spiste som babyer. Det er vigtigt at statuere et godt fundament for dit barns kost, der vil tilskynde sund mad valg gennem resten af hendes liv. Småbørn er ofte picky eaters, men efter flere forsøg på forskellige lejligheder, vil normalt prøve nye fødevarer.

Snacks

Ifølge hjemmesiden Baby Zone, bør småbørn modtage seks portioner af korn om dagen. Snack tid er et ideelt tidspunkt til at modtage en ekstra servering af korn. O-formede korn er et fremragende snack valg, som andre multi korn, kiks og pust. Frugt skiver og stykker fungerer godt som en hurtig snack. Opskåret frugt før tid for en grab-and-go mulighed, eller bruge tørrede frugter. Cut-up grøntsager, agurker, gulerødder, broccoli og grønne bønner, også gøre nærende, ikke-rodet snacks for småbørn.

Drinks

Småbørn bør modtage masser af væske i løbet af dagen. De fleste af væskerne bør komme fra vandet. Småbørn kan drage fordel af at drikke sødmælk hele dagen. Childrens ungdom og Women's Health Service anbefaler, at småbørn forbruge ikke mere end tre kopper mælk pr. dag. Småbørn kærlighed juice, men for meget kan være skadelige, ifølge Baby Zone. Småbørn bør har ikke mere end 8-12 ounce af juice pr. dag. Hvis dit barn er tilbageholdende med at drikke vand, kan du tilføje en lille mængde af juice til vand til smag.

Desserter

Småbørn bør have en begrænset mængde af slik og desserter. Men en lejlighedsvis sund dessert vil ikke såre dem. Prøv at vælge de sundeste valg, såsom frossen frugt popper, regelmæssig frugt stykker, yoghurt, æblemos og andre frugtpuré. En lille mængde af mere traditionelle slik er også fint at fodre småbørn i små portioner i sjældne tilfælde.

Mad

For det meste, småbørn kan have den samme mad som voksne og skal udsættes for en bred vifte af smag og teksturer. Men småbørn elsker finger fødevarer mest og kan være mere tilbøjelige til at spise noget de kan afhente med deres fingre. Ud over din regelmæssig måltider, prøv at tilføje søde kartofler, sandwich, mejeriprodukter som ost og fløde, små stykker af kød, havregryn, æg, sund brød og pasta og kogte grøntsager og frugt til dit barns kost...


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com