Kalorieindhold tælle og glykæmisk indeks af forskellige brød

11/10/2010 by admin

Kalorieindhold tælle og glykæmisk indeks af forskellige brød

Brød er en fast bestanddel af amerikanske retter. Det kan være hjemmelavet eller lavet af maskine eller i hånden. Det kan købes hos en bager eller store, i så mange sorter, fra skiver til ruller. Mennesker, der er forsigtige med deres fødeindtagelse Se kalorie tæller i deres brød. Dem, der er prediabetic eller diabetisk kan have fået at vide at spise fødevarer med lav glykæmisk indeksværdier, og skal være endnu tættere opmærksomme på deres brød indtag.

Hvad er en kalorie?

En kalorie er en måleenhed for energi, dybest set mængden energi, det tager for at hæve temperaturen af 1 gram vand 1 grad Celsius. En fødevare kalorie er virkelig 1,000 kalorier--et kilocalorie, eller kcal--selv om de er almindeligt blot kaldet kalorier. Kalorier brændt i øvelse er også kcal, men stadig kaldet kalorier. Så når du brænder 100 kalorier udøver, er du virkelig brænder 100.000 kalorier; Når du spiser 100 kalorier, spiser du virkelig 100.000 kalorier. At tage ud at 1.000 multiplikator gør det meget enklere!

Brød kalorier

Kalorier på en skive brød kan være alt fra 70 til 110 kalorier, afhængigt af vifte af brød og størrelsen på denne skive. Kalorier i mad portioner er kalorier af fedtstoffer, kulhydrater og proteiner af denne portion. Der er 9 kalorier i et gram fedt, 4 kalorier i et gram kulhydrater og 4 kalorier i et gram protein. Det er ligegyldigt hvilken type af fedt, kulhydrater eller protein, dette er den kaloriefattige måling.

Etiket fra et stykke Orowheat kærnemælk brød læser at ét udsnit, med en vægt af 38g, har 100 kalorier. At 100 kalorier der består af 1g fedt (etiketten tillader 10 kalorier), 19g kulhydrater (76 kalorier) og 3g protein (12 kalorier). Dette tilføjer til 98 kalorier, og runder til 100.

Hjemmebagt brød kalorier skal være beregnet ved hjælp af hele opskriften, og at bemærke hvor mange portioner er taget fra den. Ernæring information kan findes på det amerikanske Institut for landbrug næringsstof Data Laboratory. Finde et hyperlink i afsnittet Reference.

Glykæmisk indeks

Glykæmisk index rangerer fødevarer på hvor hurtigt de øge blodsukkeret i kroppen. Indekset blev fastsat ved at sammenligne de specifikke fødevarer (med 50g kulhydrater) og hvordan de rejste de testpersoner blodsukkerniveauet med disse emner, spise en 50g servering af ren glukose. Glucose er den enkleste, hurtigste fordøje sukker, og har et glykæmisk indeks på 100.

Også er for at blive betragtet som Glykæmisk belastning, der ikke bare det glykæmiske indeks, men også mængden af kulhydrater spist. Det glykæmiske indeks er baseret på 50g kulhydrater, som afhængigt af maden, måske eller måske ikke være en realistisk portionsstørrelse. Spise mindre at 50g af en høj-glykæmiske indeks fødevarer vil have mindre af en Glykæmisk belastning på kroppen. Der, og blande fødevarer med varierende glykæmisk indeks har varierende resultater af Glykæmisk belastning.

Personer med diabetes eller prediabetes er ofte bedt om at vælge fødevarer lavere i glykæmisk indeks, til at medvirke til at sænke deres blod glucose niveauer. Andre sygdomme relateret til insulin reaktion min fordel fra fra lavere glykæmisk indeks fødevarer samt.

Glykæmisk indeks og brød

Glykæmisk indeks for forskellige brød:Brød, hvidt: 70Brød, hele hvede: 69Brød, rye: 65Bagel, små: 72

Den mere raffinerede en mad er generelt, jo højere glykæmisk indeks.

Konklusion

Spise sundt omfatter spise de rigtige portionsstørrelser, samt at vælge kvalitet fødevarer med enkle ingredienser. Brød passer ind i næsten alle måltider i nogle måde, og læser ernæring etiketter for kalorie indhold og andre oplysninger er en måde at begynde at vide, hvad de skal spise. På dette tidspunkt, ernæring etiketter omfatter ikke glykæmisk indeks eller glykæmisk load oplysninger, men der kan findes på internettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com