Hvad er en timeout i vold tilfælde?

10/29/2010 by admin

Hvad er en timeout i vold tilfælde?

En "time-out" er en nedtrapning strategi ansat under argumenter, der bliver opvarmet og potentielt voldelige. I sin bog, "stop volden: en gruppe Model for at ændre mænds misbrug holdninger og adfærd," David J. Decker, M.A. sammenligner en timeout mellem partnere til timeout bruges i sport - ofte kaldet fordi holdet forvilde sig fra en effektiv slagplan. Det giver også deltagerne til at gå væk, indtil de kan berolige deres turbulente følelser.

Kontrakten

En almindelig praksis blandt vold rådgivere er at få par til at udfylde en "time-out kontrakt," som den, der findes på webstedet vold, nye Start familieliv færdigheder.Par identificere udløser, der gør dem vrede, og fysiske eller verbale cues, at deres vrede er at komme ud af kontrol. Kontrakt, som betyder, at de accepterer at bruge time-outs i argumenter.

Signal

Et signal bruges til at angive, at ting er at komme ud af kontrol, og er en nøglekomponent i timeout strategi. Par vælger et signal til at bruge, når de føler sig at blive truende eller voldelig. Normalt er det en neutral, ikke-verbal hånd gestus, der ikke vil bidrage yderligere deres argument. Under et argument, kan enten partner bruge dette signal til at kommunikere, at de kræver en timeout.

Tid fra hinanden

Under timeout, selv adskille par for en udpegede beløb af tid, normalt 15-30 minutter. Timeout skal bruges til at "arbejde aktivt for at berolige dig selv fysisk og følelsesmæssigt," siger Decker. Alkohol eller koffein bør ikke indtages i denne periode på grund af deres humørændrende egenskaber, og telefonopkald til venner eller familie er modløse, da de kan fordreje spørgsmål, eller hælde benzin på bålet, efter at nye starte familie livsfærdigheder webstedet. I stedet, par bruge denne tid til at behandle svære følelser, og at tænke på måder at effektivt løse uenigheden.

Revurdere

Efter timeout, par genindkalde og forsøge at løse den første konflikt i en ikke-voldelig måde. Ny Start familie livsfærdigheder anbefaler at par bruge "Jeg føler"-sætninger til at udtrykke sig i en ikke-konfronterende måde.

Resultat

En timeout sigter mod at tillade par med en historie af mangelfuld kommunikation og en tendens til at vrede eller vold chancen for at tage en pause under vanskelige samtaler. Det hjælper dem til at erkende, hvornår og hvordan kommunikation bryder ned mellem dem, og hvad det er, der gør dem ofte vred. Tid fra kampen giver dem mulighed for at revurdere deres følelser og deres motiver og vende tilbage til den samme samtale roligere og mere forståelse, således at de kan derefter forsøge at erstatte gamle, problematiske måder at kommunikere med nye, sundere dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com