Hvordan til at opdage hæmofili i et menneske

05/30/2013 by admin

Hæmofili er faktisk to forskellige lidelser (hæmofili A og B) som har lignende virkninger; Det er vanskeligere for mennesker med hæmofili til at stoppe blødninger fordi de ikke har nok af en koagulationsfaktor i deres blod. Disse betingelser har en stærk genetisk komponent, så folk, hvis familiemedlemmer er kendt for at have haft en evne til at størkne lidelse kan være klar over, at de er i fare. Tests kan udføres for at bekræfte en diagnose af en evne til at størkne lidelse.

Instruktioner

Påvisning af hæmofili

• Har udvikling fostre testet for hæmofili. Ifølge Mayo Clinic er denne mulighed tilgængelig for folk, der ved, at blodpropper lidelser køre i deres familier og kan lade forældre vide, hvorvidt de har bestået tilstand langs til deres børn.

• Overvej at teste for hæmofili, hvis du har svært ved størkning. Mayo Clinic rapporter, at denne vanskelighed opdages ofte i et klinisk miljø, som oplever langvarig blødning efter operationen, hvorefter kan deres læge anbefale afprøvning.

• Gennemgå prøver, som anbefalet af din læge for hæmofili A. Disse omfatter tests for at kontrollere for aktivitet af serum faktor VIII, test for at måle prothrombrin og TOT-gange (koagulation) og blødning gange samt for at måle en evne til at størkne protein kendt som fibrinogen, ifølge Medline Plus.

• Tage tests som anbefalet af din læge for hæmofili B. Ifølge Medline Plus omfatter disse de samme prøver som for hæmofili, selv om stedet for overvågning af faktor VIII, test for hæmofili skærmen for faktor IX.

Tips & advarsler

  • Test for hæmofili er normalt kun nødvendig i voksne, hvis du er den første person i din familie, der er kendt for at have en evne til at størkne problem. Hvis du er diagnosticeret med hæmofili, din fremtidige slægtninge vil blive mere bevidste om, deres risiko for tilstanden.
  • Følg behandlingsplaner, som fastlagt af din læge til at mindske virkningerne af disse blodpropper lidelser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com