Hvad er definitionen af ADHD?

09/15/2013 by admin

Hvad er definitionen af ADHD?

ADHD er opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse. En fælles barndom disorder, ADHD kan fortsætte i ungdommen og voksenlivet, Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH). Der er tre typer af ADHD, klassificeret af tilstedeværelsen, eller mangel på samme, af uopmærksomhed og hyperaktive-impulsivitet symptomer.

Typer

NIMH beskriver tre ADHD undertyper: overvejende hyperaktiv-impulsiv, overvejende uopmærksom og kombinerede hyperaktiv-impulsiv og uopmærksom. Hvis du har mere end seks hyperaktivitet-impulsivitet symptomer og færre end seks uopmærksomhed symptomer, betragtes du som overvejende hyperaktiv-impulsiv. Hvis omvendt er tilfældet, er du klassificeret som overvejende uopmærksom. De fleste børn med ADHD har mere end seks symptomer i hver kategori, give dem den kombinerede version af ADHD.

Uopmærksomhed symptomer

NIMH bemærker, at uopmærksomhed symptomer blandt børn omfatter manglende evne til at fokusere på én ting, problemer med at følge instruktioner og dagdrømmer.

Hyperaktivitet symptomer

Hyperaktivitet symptomer omfatter ikke-stop talking, er konstant i bevægelse, svært ved at fuldføre stille opgaver og manglende evne til at blive siddende uden overdreven bevægelse.

Impulsivitet symptomer

Utålmodighed, vise følelser uden tilbageholdenhed og afbryde andre er almindelige tegn på impulsivitet i børn, NIMH noter.

Overvejelser

NIMH påpeger, at symptomerne på uopmærksomhed, hyperaktivitet og impulsivitet er normalt for alle børn, men hos børn med ADHD adfærd forekomme hyppigere og med større sværhedsgrad.

Behandling

Behandlingsmuligheder for ADHD omfatter typisk medicin og psykoterapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com