Hvordan til at holde ro i en stressende Situation

12/01/2010 by admin

Staying rolig er nødvendige i stressede situationer. Uanset om du er hjemme eller i offentlige, at holde vil dit hoved om dig mens du er under stress forhindre dig og andre fra at blive skadet eller at komme i problemer. Dette kan ikke være let ved enhver strækning, men din evne til at tage kontrol over en situation og bevare kontrollen fungerer til din fordel.

Instruktioner

• Først og fremmest være opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter. Opholder sig konstant opmærksomme vil tillade dig at lægge mærke til ændringer i dit miljø, der kunne eskalere til en ubehagelig situation. Hvis du er i det offentlige, se mennesker omkring dig. At være opmærksom og forsigtig er ikke det samme som stirrende mennesker ned. Du kan se miljø og mennesker i det, ved hurtigt scanning områder.

• Brug din intuition. Har du en mavefornemmelse? Overvåge den for at se, hvordan du føler. Er det en flygtig følelse eller er det bare der med nogen antydning af at lade? Gå til et område, hvor du føler dig sikker. Låse din bil døre, hvis du kører. Bo opmærksom. Fokusere på, hvad du laver.

• Hvis du finde dig selv på scenen af en ulykke eller en forbrydelse, tage en dyb indånding og vurdere situationen nøje. Mærke så meget som du kan. Holde dine øjne for fare områder eller områder af interesse, som du kan være nødvendigt at påpege, at politiet eller redningsfolk. Mange gange, spiller folk ikke tæt nok opmærksomhed til detaljer og give ukorrekte beskrivelser og oplysninger.

• Forsøg ikke at udbrede en dårlig situation på egen hånd. Trække på hjælp fra andre. Hvis du er på et ulykkessted, ringe en kamp eller andre forstyrrelser, 911. Hvis du er at hjælpe nogen, har en anden person ringe 911 og derefter direkte vedkommende til at holde øje med politi eller ambulance så de ikke savne dig. Har en anden hjælpe med crowd control eller til at hjælpe dig med at stabilisere enhver, der er skadet.

• Hvis du er hjemme, bevare overblikket. Gøre evakueringsplaner for din familie, i tilfælde af brand eller andre nødsituationer. Holde fokus på hvad du gør. Gøre lister og gå over dem ofte til at minde dig selv om ting, der muligvis skal ske i en nødsituation. Post noter nær døre eller i entreen, hvor en person i dette område er meningen for at gå, hvis de har brug at komme ud af huset hurtigt. Vælg et sikkert sted at mødes en gang uden for.

• Altid holde fokus. Hvis du er i kontrol over dig selv, vil andre forbliver i kontrolelementet. Hvis nogen begynder at komme ud af hånden eller miste fatningen, flytte ham væk fra situationen. Opholder sig i kontrol vil tillade dig at være mere opmærksomme og sørg for, at tingene får gjort i tide og med nedsat risiko for andre.

• Være præcis i din rutevejledning. Lad folk vide, præcis hvad der skal gøres. Vage retninger skaber forvirring og kan resultere i situationen at blive værre eller ude af kontrol helt. Være fast, men ikke misbrug.

Tips & advarsler

  • Skrive ting, hvis du kan. Mange gange afgørende bits af oplysninger er glemt eller forvirret.
  • Overvåge din egen vejrtrækning. Dette vil hjælpe dig med at holde fokus.
  • Ikke overskride dine grænser.
  • Når nødsituation personale ankommer, træde tilbage og tage ordrer fra dem.
  • Vær ikke misbrug, det kan kun gøre situationen værre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com