Homøopatisk medicin til gigt

10/01/2013 by admin

Homøopatisk medicin for gigt bør ikke forveksles med naturmedicin mod gigt. Homøopatisk medicin behandler de forskellige symptomer på gigt og give kroppen en chance for at helbrede sig selv. Dit valg af homøopatisk medicin til gigt vil afhænger i høj grad de symptomer, der ledsager denne lidelse. Gigt er smertefuld hævelse i leddene forårsaget af urinsyre ophobning. Homøopati er et skridt i at kurere denne smertefulde tilstand.

Arnica

Bruge Arnica, når smerten ligner et blåt mærke følelse og det gør ondt for at gå. Arnica er fremstillet i cremer, geler, piller og tinkturer. Du kan bruge piller og creme eller gel sammen; gel eller creme kan tilbyde hurtigere nødhjælp.

Belladonna

Brugen af belladonna som en homøopatisk medicin til gigt kaldes når hævelse og smerter er pludselige, ledsaget med dunkende og varme og er intens. Belladonna er mest populær i pilleform--følge doseringsvejledningen.

Calcarea fluorica

Calcarea fluorica kan bruges, når fingerled, knæ og tæer er forstørret. Andre symptomer kan det hjælpe omfatte jagende smerter.

Rhus toxicodendron

Når leddene er smertefuldt, varmt, stiv og hævede, er brug af denne homøopatisk medicin til gigt en mulighed. Rhus toxicodendron kan bruges som en enkelt middel i pilleform. Dette middel er også almindelig i behandlingen af leddegigt.

Svovl

Svovl kan afhjælpe en brændende følelse i fødderne, kløende og smertefulde led og problemer forværres af varme. Svovl er produceret i faner og på forskellige styrker.

Flere retsmidler

Dette er ikke et inkluderende liste--for eksempel Washington homøopatiske produkter fremstiller flere lægemidler til gigt. Et par af sine produkter omfatter abrotanum, ammonium benzoicum og ammonium phosphoricum i flydende og fanen formularer. Se ressourcer for at få yderligere oplysninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com