Hvordan til at behandle hududslæt

12/03/2010 by admin

Hvordan til at behandle hududslæt

Udvikle en udslæt er aldrig en velkommen ting. Den kløende, smertefulde område på din hud kan påvirke hvordan du føler generelt og hvordan du flytter eller udføre basale daglige opgaver. Behandling af en udslæt, så du kan fortsætte med dit normale liv er formentlig forrest i dit sind, men hvis du aldrig har haft denne type af udslæt før, du har brug at få det diagnosticeret først. Hud udslæt behandlinger kan ændre baseret på årsagen, og du vil ikke bruge en ineffektiv behandling.

Definition

"Hududslæt" er et tæppe betegnelse for enhver irritation af huden, der viser sig som en rød, kløende plet. Huden kan skalle eller græde, og det kan eller kan ikke ondt. Udslæt er symptomer og ikke sygdomme, selv, så behandlingen indebærer to stier. En beroligende udslættet sig selv, og den anden at tage sig af årsagen. Nogle gange kan ikke virkelig gøre noget om årsag; for eksempel, bemærker Bryant Universitet, at du virkelig ikke kan gøre noget ved pityriasis rosea fordi det er forårsaget af en virus. Med hensyn til årsagen, vil du bare nødt til at lade det gå sin gang. Universitetet bemærker imidlertid kan du tage antihistaminer til at forsøge at berolige udslættet, selv hvis du oplever kløe.

Advarsler

Behandlinger for hududslæt vil variere fra udslæt til udslæt, fordi årsagen til og co forekommende symptomer kan være forskellige for alle. To mennesker med pityriasis rosea, for eksempel, som er et udslæt, kløe pletter vises rundt bryst, ryg og nakke, kan have helt forskellige reaktioner, med en person, der har nogle mindre steder, der ikke klør, og de andre udviklingslande meget store områder dækket af udslæt. Denne variation betyder, at medmindre du har haft en specifik udslæt før, du skal se din læge til at bestemme den bedste fremgangsmåde. Selv hvis du har haft en lignende udslæt før, hvis det trækker ud eller bliver værre, eller det ikke fungerer som forventet, se din læge. Udslæt med forskellige årsager kan ligner meget hinanden, og du skal være sikker på, at du behandler årsagen korrekt.

Prøve behandlinger

Behandlinger til hud udslæt spænder fra over-the-counter cremer og oral antihistaminer, at kontrollere kløe og inflammation der ofte opstår med udslæt, at receptpligtig medicin, der er meget stærkere. Når ingen kendt årsag er til stede, kan du være begrænset til symptombehandling kun udslæt med antihistaminer eller kortikosteroider, afhængigt af hvad din læge synes er passende. Behandlinger kan også omfatte afstresning, hvis din læge bestemmer, at udslæt er en reaktion på stress.

Flere tilgange

I tilfælde, hvor udslættet kan skyldes mange bagvedliggende årsager, kunne behandlingen indebærer flere tilgange. For eksempel, University of Maryland Medical Center bemærker, erytem, som er dybest set et rødt udslæt, der har mange undertyper, kan være forårsaget af noget fra mononukleose til reaktioner på medicin, og i mange tilfælde ingen egentlige årsag kan bestemmes. Sager, hvor den underliggende årsag er kendt, indebærer behandlingen rettet mod denne årsag, såsom stoppe en medicin, som du har haft en reaktion, hvis konsekvenserne af ikke at tage det ikke vil såre dig. Ud over det, ville du sandsynligvis have en form for anti-kløe eller anti-inflammatoriske medicin til udslæt, selv.

Hvad du skal gøre

Hvis du udvikler en ny udslæt, lave en aftale med din læge. Udslæt er ofte ikke alvorlige, men de kan indikere en langvarig opgave. Hvis udslættet er akut, du har brug at finde årsagen og afslutte din eksponering for det. Misdiagnosing udslæt kan betyde mangler en væsentlig ændring i dit helbred. Følg lægens anvisninger for anvendelse eller tager nogen medicin. I mellemtiden forsøger at beskytte udslæt fra tøj og andre mulige irritationsmomenter, og prøv ikke at bruge kosmetik på udslæt, medmindre du har fået din læge godkendelse. Hvis du tror, at udslæt kan være smitsom, ikke røre ved den, og komme til din læge så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com