Fællesskabets ressourcer for folk, der havde slagtilfælde

01/31/2012 by admin

Virkningerne af et slagtilfælde kan være ødelæggende for en person. Et slagtilfælde bringer lammelse eller svækker den ene side af kroppen; Det kan påvirke både arm og ben eller i nogle tilfælde i hele side af kroppen. Problemer i forbindelse med et slagtilfælde omfatter balance og koordination, taleproblemer, problemer med hukommelse og tænkning at nævne nogle få. Der er Fællesskabets ressourcer til rådighed til at hjælpe slagtilfælde ofre og deres familier til at beskæftige sig med slagtilfælde-relaterede problemer.

Mad

Der er mad fællesskabsmidler til rådighed for slagtilfælde ofre. Angel mad ministerier tilbyder en $65 kasse med nærende dagligvarer for $30 med ingen grænse for størrelsen af bokse, der kan købes. Angel mad ministerier findes i 35 stater. Måltider på hjul er også en ressource for strejke ofre, levere en tilberedt måltid uden omkostninger til modtagere.

Home Health Care Services

Hjem sundhedstjenester er klar til at hjælpe slagtilfælde ofre med sundhedsspørgsmål forbundet med et slagtilfælde. Disse tjenester til rådighed gennem at besøge sygeplejersker Association, privatiserede hjem sundhedspleje kontorer, hospital hjemmepleje programmer og lokale sundheds-afdelinger. Disse fællesskabsmidler kan variere fra Fællesskabet til Fællesskabet. Dem, der søger oplysninger om disse ressourcer bør kontakte deres lokale sociale tjenester et agentur.

Frelsens hær

Slagtilfælde ofre i samfund, der hoster et kapitel af Frelsens hær kan modtage bistand fra dem. Frelsens hær er en religiøs hjælpeorganisation, der blev grundlagt i 1852 af William Booth i England. Mens Ministeriet for Frelsens hær er åndelig karakter, gælder Frelsens hær deres ministeriet ved at nå ud til fysiske behov. Nogle midler fra Frelsens hær, der kan gavne slagtilfælde ofre omfatter deres visitation programmer og deres boliger til ældre, der har særlige behov.

Frivillig Visitation programmer

Noget, der kan være overset med slagtilfælde ofre er ensomhed. De ødelæggende virkninger af et slagtilfælde kan efterlade et slagtilfælde offer hjem-bundet med ringe eller ingen kontakt med omverdenen. Nogle lokalsamfund har frivillige visitation programmer til rådighed for slagtilfælde ofre. Gennem en frivillig visitation program, kan et slagtilfælde offeret modtage regelmæssige besøg eller telefonopkald fra en volontør. Dette er ikke kun gavnligt for slagtilfælde offeret men kan gavne offerets pårørende ved at give pårørende en pause. Frivillig visitation tjenester varierer fra samfund til samfund og kan leveres gennem agenturer såsom venlige besøgende eller en lokal kirke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com