Mål for Power kørestol til børn

02/12/2012 by admin

Mål for Power kørestol til børn

Hvis et barn har et handicap eller sygdom, der begrænser ham til en kørestol, skal han lære at tilpasse sig og fungere i en verden, der er beregnet til vandrere. Børn bør interviewet, vurderes og evalueres før en magt stol er valgt for dem. Der er mange typer af magt kørestole, og et barns styrke og funktion bør tages i betragtning før stolen er bestilt.

Hvad slags stol er nødvendig?

Afgøre hvordan stolens magt skal bruges er det første skridt mod at plukke den rigtige stol til et barn. En kørestol ekspert bliver nødt til at vide, om barnet har planer om at bruge stolen indendørs eller udendørs, og hvis udendørs, på hvilken slags terræn. Andre spørgsmål at besvare vedrører brugen af stolen (for eksempel spille, hjem, skole eller en kombination), hvordan stolen vil blive transporteret og hvis der er nogen trapper eller andre hindringer, der skal overvejes.

Mobilitet

Hvis et barn er givet en magt stol, hun skal lære at styre joystick, trykknap, sip-n-puff, trackball eller enhver form for system styrer bevægelse af kørestolen. At lære at kontrollere hastigheden af kørestolen, styre det og kontrol bremsning er et afgørende skridt i et barns mobilitet rejse. Hvis et barn er en givet en manuel kørestol til brug som reserve, hun vil har brug for at lære at navigere stolen ved hjælp af hendes hænder og hjul til at gå lige, drej til højre og venstre, og gå baglæns.

Barnets lykke

Fordi en kørestol bliver en forlængelse af barnets krop og personlighed, vælge farver, funktioner og en stil, som barnet kan lide. Et barn bør være trygge i sin stol og føle sig trygge ved hjælp af det. En ung pige ønsker måske en hot pink stol, mens en dreng kan føle sig trygge i en lys rød kørestol. Et barn skal også føle sig godt tilpas i typen af magt stol valgt. For eksempel, ikke alle børn vil være i stand til at bruge et joystick, og dette bør overvejes, når du vælger en stol for barnet.

Sikkerhed

Kørestol sikkerhed for børn omfatter lære at navigere rundt om forhindringer, at have tilstrækkelig rumlige bevidsthed, planlægning sikre ruter, forhandle forskellige overflader, at komme gennem døråbninger og op og ned ad bakker og lære at ændre retninger sikkert. Børn kan lære disse færdigheder fra fysioterapeuter, ergoterapeuter eller kinesiotherapists. Lære sikkerhed færdigheder er bydende nødvendigt, inden et barn kan navigere skole, indkøbscenter eller ethvert andet område.

Barn/voksende kørestole

Disse typer af stole blev skabt for at opfylde de skiftende behov på voksende børn, der har brug for kørestole. Kørestole er for dyre at erstatte på en regelmæssig basis, og voksende stole har rammer, der kan konverteres til større størrelser, puder, der kan gøres større og armlæn, der bliver længere, efter behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com