Rotavirus hos spædbørn

06/18/2012 by admin

Rotavirus er en meget almindelig infektion, som de fleste børn vil kontrakten efter alder 3, ifølge Mayo Clinic. Mens det kan normalt behandles hjemme, resulterer rotavirus lejlighedsvis i alvorlige komplikationer, der kræver indlæggelse, så forældre skal vide, hvordan man behandler denne fælles virus.

Spredning

Ifølge KidsHealth, rotavirus er meget smitsom og er mest almindelige i løbet af vinteren og foråret. Virussen er til stede i afføringen af smittede mennesker og spredes gennem evige kontakt.

Symptomer

Babyer med rotavirus oplever typisk en feber, diarré og opkastning. Spædbørn er særligt modtagelige for farerne ved feber og dehydrering på grund af diarré, så ring til din læge til Råds hvis du tror dit barn har rotavirus.

Behandling

Din læge vil anbefale behandling for dit barns sygdom; Dette omfatter som regel masser af væske og hyppige sygepleje for ammeperioden.

Komplikationer

Hvis diarré resulterer i dehydrering, dit barn kan have brug for intravenøs væske behandling på et hospital, så hold din læge velorienterede om dit barns tilstand.

Forebyggelse

Rotavirus vaccine kaldet Rotarix og RotaTeq er nu tilgængelige og anbefales af American Academy of Pediatrics. RotaTeq kan forhindre op til 75 procent af rotavirus infektioner, ifølge KidsHealth.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com