Hvad er Calcium pyruvat?

06/20/2012 by admin

Hvad er Calcium pyruvat?

Calcium pyruvat er en syntetisk form af pyruvat, et stof, der forekommer naturligt i fødevarer gerne æbler og rødvin og er også syntetiseres i kroppen. Mens pyruvat ikke betragtes som et vigtigt næringsstof, viser nogle videnskabelige forskning, at supplere med former som calcium pyruvat kan give sundhedsmæssige fordele, selv om flere undersøgelser er nødvendige. Før du begynder at tage calcium pyruvat, tale med din læge om eventuelle fordele og ulemper.

Funktion i kroppen

Pyruvat produceres som et biprodukt, når celler nedbrydes glucose. Celler derefter bruge de resulterende pyruvat molekyler i en af to måder. Hvis ilt er til stede, som under moderat aerob træning, hjælpemidler pyruvat i syntesen af adenosin trifosfat eller ATP, celler primære energikilde. Under tung træning, når ilt ikke er tilgængelig, bruges pyruvat til at danne mælkesyre. Pyruvat kosttilskud som calcium pyruvat leverer typisk omkring 500 til 1.000 milligram af pyruvat, som ifølge producenterne, kroppen kan bruge i energimetabolisme.

Videnskabelige beviser

En række undersøgelser i 1990 ' erne – herunder en offentliggjort i det "American Journal of Clinical Nutrition" i 1994--tyder på, at pyruvat kosttilskud som calcium pyruvat kan fremme vægttab. Columbia sundhed påpeger dog, at emnerne i disse studier blev givet høje doser af pyruvat, der ville være vanskeligt og dyrt for brugere til at replikere med over-the-counter kosttilskud. Calcium pyruvat er også annonceret til atleter som et supplement, der kan øge ydeevneniveauer, men en "Ernæring" undersøgelse offentliggjort i 2005 fundne pyruvat til har ingen indvirkning på atletiske evner.

Mulige bivirkninger

Calcium pyruvat tilskud kan forårsage oppustethed, urolig mave og diarré. Det kan også mindske hjertets ydelserne fra HDL eller "godt," kolesterol. Du bør undgå at tage calcium pyruvat, hvis du er gravid eller ammende, eller hvis du har nyresygdom, leversygdom eller kardiomyopati. Giv ikke calcium pyruvat til børn, medmindre en børnelæge dirigerer dig til at gøre dette. Pyruvat kan interagere med funktionen af anden medicin eller naturlægemidler kosttilskud.

Ekspert indsigt

Nonprescription kosttilskud som calcium pyruvat ikke er reguleret af den amerikanske Food and Drug Administration og deres indhold ikke er blevet verificeret for renhed eller effektivitet. NYU Langone Medical Center advarer om, at tage store mængder af pyruvat kan være skadelige, hvis tillægget indeholder enhver form for forurenende. Hvis du vælger at tage calcium pyruvat, kigge efter et mærke, der har en "USP verificeret" præg på dens etiket. Disse produkter er fremstillet af producenter, der har tilladt den nonprofit amerikanske Farmakopé til at kontrollere kvaliteten af deres kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com