Hvordan kan jeg tabe sig efter en C - sektion?

08/31/2010 by admin

Levering af kejsersnit (c-sektion) er invasive kirurgi, der kræver uger til måneder af restitutionstid. Vægttabet efter en c-sektion kan være en udfordring på grund af restriktionerne placeres på bevægelse af frygt for at rive eller traumatiserende det berørte område.

Amme

Amning kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier og tabe sig efter en c-sektion. Undersøgelser har vist, at du kan brænde op til 500 ekstra kalorier dagligt, hvis du vælger at amme de første 4-6 måneder efter fødslen. Efter, at kan vægttab bremse, men ikke nødvendigvis stoppe. Da et pund fedt indeholder 3.500 kalorier, kan du miste op til et pund fedt pr. uge ved amning alene. En til to pounds per uge er den optimale mængde at tabe for at sikre, at du vil vedligeholde vægttab.

Kost

Efter en c-sektion, undgå at spise fødevarer der giver du gas eller forårsage bloat. Mavesmerter kan forværre væv, der blev beskadiget af c-sektion kirurgi. Derfor kan spise kål, løg og bønner ikke være i din bedste interesse at tabe. Prøv at spise mad, der indeholder protein og er langsommere til at fordøje som kylling, fisk og magert bøf. Lav-kalorie supper vil hjælpe dig med at tabe fedt så godt. Derudover føje ikke-brus frugter og grøntsager såsom druer, vandmelon, bær, ferskner, grønne bønner, spinat, gulerødder, asparges, champignon og squash. Drik to liter vand dagligt for at øge mæthed og flush fedt.

Motion

According to pregnancy-info.net, you should wait for 8 weeks after having a C-section before beginning an exercise program. Begynd en lys træningsprogram, der omfatter stretching, yoga, gåture og svømning. Disse øvelser er mindre tilbøjelige til at forværre alle stadig følsomme væv, som er blevet beskadiget af c-sektion kirurgi. Begynde at gå eller svømme 10 til 15 minutter hver dag og arbejde op til 30 minutter per dag, op til fire dage om ugen. Omfatte yoga eller strækøvelser for 5 til 15 minutter, to til fire dage om ugen så godt. Særlig opmærksomhed til nogen smerte du måske føler dig under træningen, og konsultere en læge, hvis du oplever ubehag i maven. Konsultere din læge før du begynder en øvelsesprogram efter c-sektion kirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com