Rocky Mountain plettet feber forebyggelse

05/23/2012 by admin

Rocky Mountain plettet feber forebyggelse

Rocky Mountain plettet feber skyldes rickettsia rickettsii, en bakterie, der er leveret af bid af flåter. RMSF er en af de mest berømte og mest dødbringende af alle skovflåtbåren sygdomme; op er til 25 procent af tilfældene dødelig, hvis venstre ubehandlet, ifølge Arizona Department of Health Services. Der er et par velkendte tegn på sygdommen, men det er stadig temmelig vanskeligt at diagnosticere. Behandling består af pasning af symptomerne og opholder sig komfortabelt under sygdommen.

Tegn på sygdom

Tegn og symptomer på Rocky Mountain plettet feber forekommer et par dage til et par uger efter første kryds bid. Denne midlertidige kaldes "inkubationstid" af sygdommen. Der vil være en støt stigning i sværhedsgraden af symptomerne indtil de toppe og derefter til sidst taper. Symptomerne omfatter feber, hovedpine, kvalme, opkastning, muskelsmerter og ømhed, og manglende appetit. Disse ubestemmelige tegn er også betegnende for hundredvis af andre sygdomme, herunder gastrointestinale lidelser. Senere, vil en plettet udslæt udvikle; Dette er normalt, når en diagnose stilles.

Forebyggelse mens uden for

For at forhindre Rocky Mountain spotted fever skal du holde flåter fra knyttet sig til din krop. Den nemmeste måde at gøre dette er at holde sig væk fra kryds-angrebne områder såsom høje græsser og enge eller stærkt skovbevoksede områder. På trods af navnet opstår mere end halvdelen af tilfældene i den syd-atlantiske region for de Forenede Stater (Delaware, Maryland, DC, Virginia, West Virginia, Carolina, Georgia og Florida. Hvis du gonna være udendørs, bære lange ærmer, lange bukser (helst skjules i deres sokker eller sko) og lyse tøj (så du kan nemmere opdage flåter og fjerne dem, før de kan bide). Spray dig selv med en DEET myggebalsam. DEET kan frastøder flåter bedre end andre bug-spray kompositioner. Kontroller, at du vasker ordentligt bagefter for at fjerne kemikalierne fra din hud.

Forebyggelse Hvornår tilbage indendørs

Én gang tilbage inde, omhyggeligt tjekke dig selv for flåter. Ser overalt på kroppen. Ved hjælp af et spejl, tjekke din tilbage, hovedbund og mellem dine tæer og fingre. De første steder, der tikker normalt dukke op er på arme og ben, så tjek dem grundigt. Hvis du finder et kryds, fjerne den. Brug ikke kampe eller andre folkloristisk metoder til kryds fjernelse. I stedet gribe munden området med pincet og træk forsigtigt. Gemme kryds for identifikation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com