Hvordan til at lindre humørsvingninger

05/22/2012 by admin

Hvordan til at lindre humørsvingninger

Månedlige hormonelle svingninger forårsage humørsvingninger, som ofte ledsager Præmenstruelt syndrom eller PMS. De er kendetegnet ved en rutschebane af skiftende følelser, der svinger fra irritabilitet, vrede og svimmelhed til sorg, tårer og fortvivlelse. Omfanget og sværhedsgraden af humørsvingninger er forskellige for hver kvinde. Men deres uforudsigelige natur kan gøre flere dage i hver måned en flygtige og svære oplevelse for mange kvinder og mennesker tæt på dem. Heldigvis der findes mange nyttige naturmedicin.

Instruktioner

• Spis mere fisk eller tage fiskeolie kosttilskud. Fisk er rig på omega-3 fedtsyrer, som er afgørende for sundhed. I 1999 undersøgelsen i den "Archives of General Psychiatry," fandt, at omega-3 fedtsyrer bidrage til at stabilisere humør. Omega-3 fedtsyrer er også nyttig til at lindre depression. Når man overvejer fiskeolie kosttilskud, være mere opmærksomme på mængder af EPA, eller eicosapentaensyre og DHA, docosahexaensyre, end det samlede beløb af fiskeolie.

• Tage calcium og magnesium. Når kroppen mangler calcium og magnesium, symptomer af uro og irritabilitet anledning. Calcium falder som vi alder og som østrogen falder. Opretholdelse af passende niveauer af calcium og magnesium lindrer humørsvingninger og andre symptomer på PMS.

• Prøv chasteberry. Brugt i århundreder, overveje mange herbalists det en urte adaptogen, hvilket er en urt, der bringer balance eller normalitet, reducere stress, træthed og angst. Chasteberry adresser hormonelle ubalancer og udligner humør. En 2010 undersøgelse i "Gynækologisk endokrinologi" fundet at chasteberry er effektiv i symptomer på moderat til svær PMS.

• Motion regelmæssigt. Udøver for 30 minutter flere gange om ugen reducerer symptomerne på PMS herunder humørsvingninger. Aerob træning og yoga er både effektive på at forbedre humør. Aerob aktivitet rejser naturligt hjerne niveauer af kemikalier, såsom serotonin, dopamin, endorfiner og adrenalin til at skabe en naturlig høj.

Tips & advarsler

  • Calcium kan forstyrre hvordan kroppen absorberer magnesium så nogle eksperter anbefaler at tage dem på særskilte tidspunkter.
  • Fordi kosttilskud har potentiale for bivirkninger, tjek med en sundhedspleje udbyder, før du afleverer.
  • Hvis det har været et stykke tid siden du sidst udøves, tjekke med din læge først og opbygge langsomt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com