Sådan bruges sennep frø til behandling af smerter i kroppen

08/16/2010 by admin

Sådan bruges sennep frø til behandling af smerter i kroppen

I det antikke Grækenland, matematiker og filosof Pythagoras anvendt og skrev om sennep frø til behandling af smerter i kroppen. I dag kan sennepsfrø anvendes til samme formål. Mennesker, der lider af migræne, gigt og endda bedsores kan drage fordel af brugen af en sennep-sæd regime.

Instruktioner

Oprette sennepsfrø Concoctions for at behandle smerter

• Beslutte, hvordan du ønsker at bruge sennepsfrø for at kæmpe din krop smerter. Sennepsfrø kan sluges hele, i en pille, i en grødomslag eller endda i en gips. Konsultere din læge eller en holistisk healer for at bestemme den bedste metode til din slags smerter.

• Overveje at købe et sennepsfrø pille, hvis du har generelle eller lejlighedsvis smerter. At tage en pille vil tillade sennepsfrø blandes med din blodbanen og tage sig af migræne eller urin smerte.

• Se op en opskrift på et sennepsfrø gips. Mens den sennepsfrø vil aldrig røre det berørte hud, vil sennepsfrø behandling sive gennem og medvirke til at reducere smerter.

Bland et sennepsfrø gips

• Male sennepsfrø med en morter og støder umiddelbart før du foretager gips. Det er vigtigt at bruge ingredienserne højre væk for at bevare den helbredende kræfter af gips. Hvis du ikke kan behandle dig straks, at vente med at slibe op sennep.

• Kombinere 2 ounce af sennep frø pulver med lidt lunken vand indtil du opretter en gylle-lignende konsistens. Vær omhyggelig med ikke at få sennepsfrø blandingen i øjnene eller under dine negle til at undgå en utilsigtet brænde.

• Sætte gips i en dobbelt taske af ostelærred og sted direkte på det sted, hvor du har smerter. Du vil føle en brændende fornemmelse, hvilket er normalt. Fjern posen fra din hud efter 15 minutter for at undgå skader.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge sennep frø til at reducere stress. Omfatte et par tsps. med din næste kylling opskrift eller i din sandwich til at høste fordelene.
  • Hvis du ikke kan finde sennep frø i din købmand eller lokal indisk købmand, overveje vokser din egen sennep plante. University of Illinois hjemmeside har nyttige oplysninger om held voksende sennep planter (Se nedenstående ressourcer).
  • Undgå at bruge sennepsfrø som en behandling for smerter i kroppen, hvis du har en allergi over for sennep eller følsomhed over for mange slags krydderier. Hvis du er i tvivl, konsultere din læge for en allergi test.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com