Allergi i hovedbunden

03/21/2012 by admin

Allergi i hovedbunden

Allergi er fælles og visse allergiske tilstande er ved at blive mere prevalant ifølge American Academy of allergi, astma & immunologi. Om 50 millioner amerikanere lider af allergier og bruge penge på recepter at holde dem under kontrol. Hovedbunden allergi er en form for hudallergi. Du kan spise en fødevare eller komme i kontakt med et stof, der udløser symptomer. Hovedbunden problemer omfatter: eksem, kontakt eller seborrheic dermatitis og psoriasis.

Eksem

Eksem eller atopisk dermatitis kan påvirke spædbørn, børn og voksne. Huden er betændt og ikke kan blive godt hydreret. Dette forårsager en kløende, røde og undertiden hævede udslæt. Spædbørn er mere tilbøjelige til at få det på hovedbunden, ifølge American Academy of allergi, astma & immunologi, men er ingen immune over for den. Eksem kan være forårsaget af fødevareallergi eller andre faktorer.

Kontakt Dermatitis

Allergisk kontakteksem er en hudreaktion til en ekstern forurenende stof, der kan påvirke hovedbunden. Irriterende er normalt en kemisk eller stof, som kroppen ønsker at undgå. EMedicine sundhed siger at ved tid du mærke en allergisk hud reaktion du allerede har været udsat for det mere end én gang. Hudreaktion er en immunsystemet overbelastning svar. Irriterende kunne være hårfarve, en shampoo ingrediens, sæbe, en paryk eller endda en hat.

Seborrheic Dermatitis

Seborrheic dermatitis (skæl) i hovedbunden kan producere hvide flager eller store skællende pletter, der er gule. Denne kronisk betændelsesreaktion indebærer talgkirtlerne (hud kirtler, der udskiller talg) og påvirker cirka tre procent af enkeltpersoner ifølge American Family Physician. Den nøjagtige årsag kendes ikke, men genetiske og miljømæssige faktorer kan prædisponere dig til denne betingelse.

Psoriasis i hårbunden

Psoriasis i hårbunden kan forveksles med seborrheic dermatitis, men udslættet er forskellige. Med psoriasis har du måske rød eller pink skællende pletter. There may be bumps or your skin peels according to Scalp-Psoriasis.com. Hud lapper kan have en sølvskinnende tone. Symptomer har tendens til at komme og gå og kan forværres af stress. Om det er en allergi eller sygdom er fortsat uklart.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com