Occupational Health Nursing retningslinjer for primære kliniske tilstande

08/05/2010 by admin

Arbejdsmiljøinstituttet sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale arbejde med arbejdsgiverne til at etablere sunde og produktive arbejdsmiljøer. De følger fastlagte retningslinjer, som omhandler begge arbejde-relaterede og ikke-erhvervsmæssig primære sundhedsmæssige betingelser. Disse retningslinjer er klassificeret som forebyggelse og screening, primære sundhedstjeneste og akut lægehjælp for medarbejdere.

Forebyggelse og Screening

Et arbejdsmiljø manager arbejder tæt sammen med sin arbejdsgiver at identificere specifikke sygdomme, betingelser og skader, der forstyrre produktiviteten og øge sundhedspleje omkostninger inden for en bestemt organisation. For eksempel, kan en fabrik beskæftiger hovedsageligt ældre arbejdstagere have mange medarbejdere med forhøjet blodtryk og hjertesygdomme, mens et hospital kan have en række kvinder bekymrede for brystkræft og livmoderhalskræft. Arbejdsmiljøinstituttet læge på fabrikken kan opsøge retningslinjer for blodtryk screening programmer og undervisning om koronar risikofaktorer, mens den arbejdsmedicinske sygeplejerske på hospitalet kan forskning retningslinjer for mammografi og celleprøve.

Primære sundhedstjeneste

Mange arbejdsgivere har anerkendt behovet for primærsektoren på arbejdspladsen for mindre skader som solskoldning, eller mere akutte sygdomme som halsbetændelse, infektionssygdomme som influenza, eller kroniske sygdomme som knogleskørhed. Arbejdsmiljøinstituttet retningslinjer for disse primære sundhedsmæssige betingelser kan omfatte diagnostiske kriterier, standardiseret behandlingsplaner og mandat opfølgning foranstaltninger. Når der er en epidemi af sæsonbestemt influenza, for eksempel kan retningslinjerne direkte sygeplejersken spørger specifikke spørgsmål om symptomer, gøre en hurtig screeningtest og anmeld Hjemmeplejen særforanstaltninger med medarbejderen.

Akut lægehjælp

Nødsituationer kan og skal ske på alle tidspunkter af dagen og natten når en virksomhed kører 24/7. Arbejdsmiljøinstituttet retningslinjer omfatter specifikke ordrer for triaging, stabilisering og transport af en medarbejder, der opretholder en alvorlige eller livstruende skader. Hvis en fabriksarbejder falder fra en høj platform og har en skade i hovedet, eller en sygehjælper pludselig udvikler knuse brystsmerter og åndenød, vil en erhvervsmæssig sundhed udbyder følge etablerede protokoller for at sikre arbejdstagerens sikkerhed og opnå det rette niveau af pleje straks.

Arbejdsrelaterede problemer

Arbejdsmiljø retningslinjer for specifikke indstillinger afspejler de risici forbundet med denne indstilling og med specifikke job. Bygningsarbejdere er i risiko for varme-relaterede skader eller lemmer amputation, for eksempel, mens laboratoriepersonalet kan opretholde kemiske forbrændinger eller øje skader. Et arbejdsmiljø læge for byggeri virksomheden forventes at fremme tungt udstyr sikkerhed og design planer for forvaltning af varme, mens den arbejdsmedicinske sygeplejerske på laboratoriet vil sikre, at der er praktisk øjenskyller stationer og brænde kits.

Ikke-arbejdsrelaterede emner

Medarbejdere kommer på arbejde hver dag med deres eget sæt af akutte og kroniske sygdomme og risikofaktorer såsom rygning eller stofmisbrug og psykosociale problemer såsom stress og psykisk sygdom. Arbejdsmiljøinstituttet retningslinjer dækker en bred vifte af primære sundhedsmæssige betingelser, men er bestemt nok at lede den praktiserende læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com