Positive effekter af Desoxyn

03/19/2012 by admin

Desoxyn (methamfetamin hydrochlorid) er en stimulans, der anvendes til behandling af narkolepsi, opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD) og fedme. Desoxyn har et stort potentiale for misbrug og bivirkninger, så diskutere nogen sundhedsmæssige problemer eller historie af stofmisbrug med din læge.

Opmærksomhed lidelser

Desoxyn er godkendt til behandling af symptomer på ADHD, herunder kort opmærksomhed span, dårlig fokus, humørsvingninger og impulsiv adfærd.

Fedme

Desoxyn er godkendt til som en kortvarig behandling af fedme. Brug over et par uger anbefales ikke. Desoxyn er kun en del af en vægt management program, og livsstilsændringer, herunder spise en velafbalanceret kost og motion, bør ses i sammenhæng med Desoxyn.

Narkolepsi

Desoxyn kan bidrage til at afhjælpe symptomer på overdreven søvnighed når taget til behandling af narkolepsi.

Misbrug

Positive bivirkninger, såsom vægttab, undertrykt appetit, nedsat behov for søvn, eufori og en stigning i energi kan forekomme. Disse bivirkninger er almindelige årsager til hvorfor folk misbruger amfetamin medicin. Alvorlige bivirkninger, herunder forhøjet blodtryk, slagtilfælde og hjerteanfald.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger bør overvejes før der træffes Desoxyn, herunder hjerte-kar-problemer, gastrointestinale problemer og potentielle forværring af humør og psykotiske lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com