Bifocal alternativer

03/13/2012 by admin

Bifocal alternativer

Bifocal briller korrekte vision for afstand og vision til i nærheden af visning-- men disse linser har en række downfalls. For eksempel, ønsker mange patienter at undgå grimme division linjen mellem de to magter i Bifokale linser. Bifocal linser har også områder, der vises sløret på grund af ændringen i linse magt. Nyere alternativer ikke har disse problemer, og kommer i en række forskellige typer.

Bifokale kontaktlinser

Bifokale kontaktlinser arbejde på en lignende måde at Bifokale linser, hver linse indeholder to magter. Den øverste magt korrigerer vision for afstand, mens den nederste magt korrigerer vision for i nærheden af visning. Bifokale kontaktlinser er tilgængelig i blød og stiv sorter, selvom patienter undertiden finder det for svært at justere Bifokale kontakter og vælge en anden løsning.

Monovision kontaktlinser

Monovision kontaktlinser er unikke, fordi de venstre og højre objektiver er korrigeret forskelligt. Med dette alternativ, er det ene øje korrigeret for at se afstand, mens den anden er korrigeret for closeup opgaver herunder læsning. Monovision kontaktlinser tage nogle justering og ikke alle kan tåle denne tilgang. Monovision kontaktlinser kan dog meget effektiv nemlig brugernes hvem ikke kan justere Bifokale kontakter.

Progressive linser

Progressive linser er briller, der giver den samme magt ændring som bifocals, men uden den synlige linje mellem beføjelser. Progressive linser også fjerne sløret sektionerne fundet i bifocals, designet til at give dig mere komfortabel syn på alle afstande. Progressive linser er et simpelt alternativ, med de fleste patienter helt tilpasset efter kun et par timer.

Refraktive øjenkirurgi

Når excimer laser blev udviklet i 1980 ' erne, blev øjenkirurgi betydeligt sikrere og mere effektiv. Denne nye laser tilladt Kirurger fjerne utroligt præcise stykker af væv fra en patient. Refraktiv kirurgi er designet til at omforme hornhinden for at rette problemer med synet, herunder risici i forbindelse med bifocals--nærsynethed og langsynethed i særdeleshed. Refraktive øjenkirurgi er normalt smertefri og forbedring i vision er mærkbar næsten øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com