Fødevarer, du kan spise på Alli kost

05/09/2012 by admin

Alli kost er designet til alle, der leder til at få et ben på deres nuværende kost og motion almindelig. Alli er en specialdesignet pille bruges til at blokere fedt fra at blive fordøjet og forbruges af kroppen. I stedet er for fedt skyllet væk gennem din fordøjelseskanalen. Men selv med denne pille, bestemte fødevaregrupper anbefales til Alli kost.

Frugter og Vegitables

Alle frugter og grøntsager er tilladt på Alli kost. I virkeligheden, er de stærkt anbefales. Ikke alene er disse fødevarer, lavt indhold af fedt og kalorier, men de er også chock fuld af vitaminer og andre næringsstoffer, din krop har brug for. Mængden af frugt og grøntsager du spiser er ubegrænset og Alli kost anbefaler du spise ved hvert måltid. Det desuden, du bør snack på disse snarere end typiske snack fødevarer såsom chips.

Kød

Kød er aldeles nobel mens på Alli kost, så længe du holder dig med magert udskæringer. Kylling og kalkun er de bedste kød du kan spise, mens på diæt, fordi de har meget lidt fedt. Hvis du ønsker at spise Sørg oksekød eller svinekød for at forbruge kun de magre udskæringer af kød. Holde sig væk fra forarbejdet oksekød og svinekød, fordi disse har tendens til at være fuld af kalorier og fedt. Hvis mens på Alli piller du spiser en masse fedt, p-piller vil forsøge at blokere det hele, og du vil blive tvunget til at bruge badeværelset ofte. Derudover når blokering fedt, vil godt materiale som protein blive blokeret, så mens du er nødlanding på vandet en hel del dårlige produkter, du vil også miste nogle af gode.

Brød og mejeriprodukter

Igen, som kødet vil du ønsker at gå med et produkt, som ikke er yderst behandles. På grund af dette vil du ønsker at holde sig væk fra hvidt brød. Et hundrede procent hele hvedebrød anses for at være bedst og og du vil også føle fyldigere efter forbrugende hvedebrød, så vil du faktisk spise mindre.Hvad angår mejeriprodukter vil du bruge fedtfattig eller skummetmælk produkter. For de fleste ost vil du kigge efter en fedtfattig etiket. Igen vil det spare dig for besværet med farende til badeværelset.

Snack fødevarer

Hvis det er muligt forsøge at holde sig væk fra snack fødevarer. Dette omfatter især kartoffel chips og ost-baserede produkter (såsom ost pust). Disse er fyldt med kalorier og fedt. Men hvis du skal gå med en slags snack produkt, saltkringler er generelt den sikreste bet, da de er som regel lavt fedtindhold. Men der er normalt et indhold, høje natrium, så prøv at begrænse dig selv på snack.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com