Oplysninger om Perimenopause

08/14/2010 by admin

Perimenopause sker i årene forud for overgangsalderen. Den tidsramme, hvor du vil opleve symptomer varierer, så vil de symptomer og behandlinger. Uregelmæssig menstruationscyklus er en fælles betegnelse for perimenopause. Du vil også opleve ændringer i dit sexliv og din følelsesmæssige tilstand. Til sidst, kan du forhindre eller lindre dine symptomer, bevæbnet med denne nyttige oplysninger.

Definition

Perimenopause sker før overgangsalderen, når dine æggestokke ikke længere producere æg. Det omfatter de år, der fører til overgangsalderen. I løbet af denne tid gør din krop mindre hormoner, østrogen og progesteron. Din evne til at reproducere er også faldet. Faldet i hormoner og forplantningsevne opstår på grund af de svingende niveauer af hormoner. Du kan begynde at opleve symptomerne på perimenopause så tidligt som 35 år gammel.

Symptomer

Der er forskellige symptomer på perimenopause. Hvis du har nattesved eller hedeture og menstruation ændringer eller vaginal tørhed, oplever du kunne perimenopause. Depression, humørsvingninger, eller endda problemer at huske ting kan være vejledende for perimenopause. Smerter under sex eller manglende lyst til sex er symptomer på perimenopause så godt. Du kan endda opleve, urininkontinens, vandladningstrang eller en stigning i urinvejsinfektioner, der er andre symptomer på perimenopause.

Varighed

Perimenopause begynder normalt i din fyrrerne, men det kan begynde i din trediverne. Perimenopause varer normalt et gennemsnit på fire år. Dog kan du opleve symptomer for bare et par måneder eller helt op til 10 år. Slutningen af perimenopause er angivet med en acceleration i nedgangen af østrogen. På dette tidspunkt vil du normalt begynder at opleve symptomer på overgangsalderen. Desværre, der er ingen test til at bestemme, hvor længe perimenopause vil vare for dig.

Diagnose

Dine symptomer oplyse ofte til din læge at du har startet perimenopause. Journalisering dine symptomer kan give dig en mere organiseret indsamling af oplysninger til din læge til at evaluere. Der er også blodprøver, som kan tjekke din hormonniveauer. Din læge vil normalt komplet flere af disse test på forskellige tidspunkter, således at oplysningerne ikke er unøjagtig på grund af din hormon udsving.

Behandling

Der er måder at finde lindring fra din perimenopause symptomer. Lav dosis prævention kan ordineres for at lindre nattesved og hedeture. Hvis du er ryger, kan afslutning også give lindring af symptomer. Hvis du oplever smerter under sex, kan vaginal smøremiddel give lindring. Forbedre din livsstil, med motion, nedsat indtagelse af alkohol, og at opnå en sund vægt kan alle falde perimenopause symptomer. En terapeut kan hjælpe med din lyst til sex. Hvis du oplever alvorlige humørsvingninger, kan antidepressiva være inkluderet i din behandlingsplan. Du bør regelmæssigt kommunikere med din læge, så de kan hjælpe med håndtering af dine symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com