At-Home behandlinger for Cellulite

05/13/2012 by admin

Cellulite opstår, når væv i visse områder af kroppen er revet ned og fedt buler under huden, forårsager smilehuller på huden. Cellulite kan udvikle sig i nogen af nogen vægt, men det er mest almindeligt hos personer med en dårlig kost og sjældne motionsvaner. Over-the-counter cellulite behandlinger og kirurgi kan være effektiv, men at-home behandlinger kan reducere forekomsten af cellulite og fremme generelle sundhed.

Aktiv hjem retsmidler

Der er flere måder at behandle cellulite fra komfort i dit hjem. God blodcirkulation i områder, der berøres af cellulite hjælper vand og fedt i disse områder begynder at cirkulere. Masserer de urolige områder regelmæssigt og ved hjælp af en krop børste i bruseren bidrage til at fremme blodcirkulationen. Visse kropsolier bruges i aromaterapi, salvie, cypres og Jupiter olie, stimulere kroppen og bidrage til at reducere cellulite. Disse olier kan bruges i et bad eller anvendes direkte til problemområder.

Mange body-shaping strømpebukser hjælper blodcirkulationen og komprimere cellulite i lårene. Tør børste dine ben to gange om dagen vil styrke dermis og mønstre af kollagen samtidig øge blodgennemstrømningen. Kropsindpakninger kan også være nyttige i at reducere cellulite. For at gøre en wrap, designet til at øge blodgennemstrømningen i ben, dække problemområdet med varm kaffe kværner, wrap Tang over kaffe kværner, og derefter dække tang med plast. Hjerte-kar-øvelser er vigtige i at reducere forekomsten af cellulite. Daglig motion hjælper med at nedbryde fedt i bindevævet samt reducere samlede kropsvægt.

Kost hjem retsmidler

Sundhed starter med kost og motion, og visse fødevarer og kosttilskud kan reducere forekomsten af cellulite. Tilføje løg til din kost vil hjælpe med at frigive vand oprustning i din hud, og løg er en naturlig diuretikum. Naturlige diuretika hjælpe for at frigive væske, der er fanget i dit system, således at væsken flyder ordentligt uden at blive vist som smilehuller under huden. Lucerne er også en naturlig diuretikum. Kvinder, der tager p-piller eller hormoner med en høj dosis af østrogen bør indtage Lucerne for at hjælpe balance østrogen niveauer, fordi østrogen producerer en overskydende beløb af fede celler, der kan bidrage til cellulite.

Cider eddike er fantastisk for væskebalance og blodgennemstrømning, fordi det har store mængder af kalium. Kokosolie er absorberet af kroppen og stimulerer skjoldbruskkirtlen, bidrager til at brænde overskydende fedt. Den mere overskydende kropsfedt en person har, jo større hendes chancer er for at udvikle cellulite. Grøn te stimulerer også krop; Det indeholder anti-oxidanter, der hjælper med at reparere hudceller, så huden er stærkere, hvilket gør det sværere for cellulite vises. Grøn te også hjælper din krop forbrænder kalorier, hvilket reducerer overskydende fedt, der forårsager cellulite. Glucosamin, en fremragende naturlige næringsstoffer produceres af kroppen, reducerer cellulite gennem en styrkelse af bindevæv i huden, som holder huden selv stærk. Tage dagligt kosttilskud af glucosamin til at øge produktionen af stærk hud, som vil bidrage til at reducere forekomsten af cellulite.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com