Hvordan kan jeg få fastere hud efter vægttab?

05/10/2012 by admin

Vægttabet føles fantastisk, men det har en ulempe. Hvis du har mistet en betydelig mængde af vægt i en kort periode, kan din nye, slanke figur skjules af løs hud. Hud, der ikke fastgøres tilbage ud i rummet efter vægttab, men i stedet hænger legeme er et fælles problem efter et større vægttab, men du behøver ikke at acceptere den. Du har indstillinger--selv ikke-kirurgiske muligheder--at beskæftige sig med løs hud.

Løs hud efter vægttab

Ikke alle, der taber i vægt, selv en betydelig mængde af vægt, vil beskæftige sig med løs hud. Problemet opstår, når du mister en stor mængde af vægt hurtig. Når du er overvægtig, din hud strækker sig til at rumme din ekstra bagage. Hvis du tabe sig hurtigt, kan din hud ikke kunne holde. Selv om vægten er gået, forbliver strakte ud huden. Uden den ekstra fedt udfylder det, hud underspændinger.

Der er ingen magiske forholdet mellem pounds til tid at tabe dem. du kan bruge til at undgå løs hud. Alles krop reagerer forskelligt. Fad kostvaner, der involverer at miste flere pounds per uge og vægt tab kirurgi er dog mest knyttet til slappe hud, mens planer, der involverer vægttab på omkring 1 til 2 pounds per uge anses for sund.

Ikke-kirurgisk behandling

Opbygge lean muskel er den bedste måde at adresse slappe hud. Erstatter klodsede fedtet, der var under din hud med lean muskel bør hjælpe fast det. For at opbygge muskelmassen, koncentrere sig om vægt øvelser og en kost rig på lavt fedtindhold proteinkilder som kylling og fisk.

Din generelle sund hud påvirker din hud elasticitet, eller hvor let din hud "snaps" tilbage i form med din krop. Rygning, kan overeksponering for solen og dårlig ernæring alle gøre huden mindre elastisk og reducere din hud evne til at inddrive fra et større vægttab.

Tid kan også gøre en forskel. Til sidst, kan din hud gendanne på dens egen efter din vægt tab. Igen, men alle reagerer forskelligt og der er ingen måde at forudsige eller ej din egen hud vil komme over tid.

Kroppen Profilstyring kirurgi

Hvis andre indstillinger ikke virker, kan kroppen Profilstyring kirurgi hjælpe. Tummy putter, elevatorer, fedtsugning og andre kirurgiske huden fjernelse og forme er alle muligheder. En plastikkirurg kan rådgive dig om kroppen Profilstyring muligheder, der vil arbejde for dig.

Undgå Sagging hud

Den bedste måde at håndtere sagging hud er ikke at få det i første omgang. Langsom og støt vægttab kan huden skrumpe med resten af din krop. Gør vægt øvelser og få nok magert protein vil hjælpe dig med at erstatte fedt med lean muskel, som hjælper også din hud ophold firma, da vægten kommer ud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com