Neurologiske lidelser, der forårsager smerter i ansigt

08/24/2010 by admin

Mange peoplesuffer med ansigtssmerter. Det kan være svært at diagnosticere og behandle ansigtssmerter, og denne betingelse kan være smertefulde og svært at leve med. Visse neurologiske lidelser kan medføre ansigtssmerter, selv om mange symptomer forbliver uforklarede.

Identifikation

Trigeminus neuralgiacan forårsage alvorlige smerter i ansigtet. Denne kroniske tilstand påvirker en af de største nerver i hovedet, og kan producere chokerende ansigtssmerter eller en brændende fornemmelse i ansigtet. Disse episoder kan ske hurtigt og pludselig, med et niveau af intensitet, der efterlader mange mennesker uarbejdsdygtige.

Årsager

Årsagen til trigeminusneuralgi menes at være et blodkar, der presser på trigeminusnerven. Dette kan være en del af modningen, på grund af multipel sklerose, eller kan være forårsaget af skader på trigeminusnerven på grund af en svulst. I mange tilfælde, kan årsagen stadig ukendte.

Symptomerne på trigeminusneuralgi

Symptomer af trigeminus neuralgi er svære smerter i ansigtet, pludselige chokerende smerter i ansigtet eller en brændende fornemmelse i ansigtet. Smerter kan forekomme på begge sider af ansigtet, men ikke på samme tid. Disse typer angreb vare et par sekunder, men forekomme mange gange i løbet af dagen. Aktiviteter såsom barbering, børste tænder, spise eller drikke kan udløse et anfald. Trigeminus neuralgi kan forsvinde for uger eller år før han vendte tilbage.

Behandling

Trigeminus neuralgi er ofte behandlet med krampestillende medicin til at blokere nerve fyring. Anti-depressiva kan ordineres til patienter, som oplever en brændende fornemmelse. Narkotiske medicin og aktuel smertestillende lægemidler er ikke typisk nyttigt at lindre smerter forårsaget af trigeminus neuralgi. Nogle patienter vælger at administrere smerter af denne betingelse med alternativ medicin, includ9ing akupunktur, elektrisk stimulation af nerver og biofeedback.

Risikofaktorer

Trigeminusneuralgi opstår oftest hos folk ældre end 50 år, men kan ramme i alle aldre. Kvinder er mere tilbøjelige til at blive ramt end mænd, og denne betingelse synes at køre i familier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com