Broer vs tandproteser

03/01/2012 by admin

Broer og proteser er begge løsninger designet til at erstatte en eller flere manglende tænder, ifølge American Dental Association, eller ADA. Der er dog forskelle mellem to.

Væsentligste forskel

Den væsentligste forskel mellem disse to dental enheder er, at når indsat i sted, en bro er permanent og ikke kan fjernes af patienten. Tandproteser, men er dental apparater, som patienten er i stand til at fjerne og sted tilbage i munden.

Tandproteser

Tandproteser er laboratorie-made, baseret på en patients mund indtryk. Ifølge ADA er der fire typer af proteser. De omfatter: komplet, som erstatter alle af en patients tænder, sammen med den sammenhængende væv; og deltoner, der består af en eller flere falske tænder, holdt på plads af hægter placeret på nærliggende tænder. Proteser er også klassificeret som umiddelbare, som er placeret i patientens mund umiddelbart efter tænderne er fjernet, og konventionelle, som er placeret i munden efter en healing.

Broer

Broer er ofte kaldes en "fast bro" eller "faste delvis protese." En traditionel bro er en kombination af en falsk tand eller tænder, flankeret på hver side af kroner. Kronerne er cementeret over de sunde tænder på hver side af den manglende rum, og falske tand eller tænder, bro over kløften i mellem. I en agglomererede bro, falske tænder er fastgjort med metal bands og harpiks cement. Eller ifølge ADA, et implantat bro lægger de forlorne tænder "direkte til kæben eller under tandkød væv."


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com