Hvordan til at flade maven, når du er Over 50 år gamle

02/29/2012 by admin

Hvordan til at flade maven, når du er Over 50 år gamle

Som vi alder, vores stofskifte har tendens til at bremse. At mave fedt, der er akkumuleret på grund af graviditet, stress, for mange øl, eller endda bare at få ældre, vil være endnu sværere at slippe af med og holde ud, hvis du er over 50. Der er ingen quick fix til at få en fladere mave, hvis du er over 50, men med den rigtige mængde af indsats og flid kan du nå flad abs du ønsker.

Instruktioner

• Besøge din læge. Det er vigtigt for alle at konsultere en læge før man indlader sig på en ny kost eller motion program, men at blive over 50, dette trin er endnu vigtigere. En hurtig snak med din læge kan hjælpe med at undgå enhver utilsigtet skade samtidig forsøger at tabe sig og tromle deres maven. Din læge kan også være i stand til at give dig personlig kost og motion tips.

• Undersøge din kost. En sund kost er nøglen til at tabe sig og holde det ud. Hvis du konsekvent få vægt hvert år, kan du tage i alt for mange kalorier om dagen. Ud over at reducere dit kalorieindtag, forsøge at sikre, at din kost er rig på hele, naturlige fødevarer. Ifølge WebMD er en afbalanceret kost, der er rig på grøntsager, fuldkorn, frugter og lean former for protein en god foundation for vægttab og en flad mave.

• Begynder at træne. Hvis du forsøger at få en fladere mave, skal du være udøver regelmæssigt. Din læge vil fortælle dig, hvor meget motion du, personligt, bør kunne få, men få mindst en times moderat motion dagligt. Moderat motion er ikke begrænset til vil gym; Det kan omfatte en rask gåtur omkring dit nabolag, dans, eller endda havearbejde. Være kreative og finde noget, der interesserer dig, så at du vil holde det.

• Målrette dine mavemuskler. For at få en fladere mave, skal du gøre nogle form for hjerte-kar-aktivitet ud over at spise ordentligt. Når du begynder at kaste din abdominal overvægt, kan abdominal øvelser gøre din midsection ser slankere og tyndere. Du behøver ikke købe nogen ekstra udstyr eller deltage i en gym; mange effektive abdominal øvelser er så simpelt som de traditionelle crunch og benet hæver. Pilates og yoga også understrege styrken i din kerne muskler, og kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Tips & advarsler

  • Vægttab er gradvis. Ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan se forbedring umiddelbart. Holde på det.
  • Når du begynder at se en forbedring, Sørg for at variere din træning, som din krop vil tilpasse sig konstant rutine.
  • Være sikker på ikke at over anstrenge dig, når du motionerer. Motion er ikke meningen for at såre ligegyldigt hvad din alder.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com