Sund morgenmad for småbørn

03/10/2012 by admin

Sund morgenmad for småbørn

Småbørn har så travlt med at udforske deres verden og engagere sig i nye aktiviteter at de ofte nægter at stoppe, hvad de gør for at spise morgenmad. En sund morgenmad er vigtigt for unge, voksende børn til at støtte deres organer med ernæring og undervise dem sunde vaner, der vil fortsætte gennem livet. Selvom du bør aldrig gøre eller tvinge dit barn til at spise, tilbyder sunde valg ved måltiderne og et godt eksempel at sikre, at de får den ernæring, de har brug for.

Fordele

Ved at sikre dit barn begynder sin dag med en nærende morgenmad, hjælpe du gavne hans helbred ved at give de kalorier, han skal opretholde en voksende krop og sind. En sund morgenmad kan også bidrage til at forbedre dit barns koncentration og opmærksomhed span, som han vil være mere opmærksomme og fokuseret hele dagen. Hans humør kan også forbedre, mindske risikoen for sammenbrud eller raserianfald senere på eftermiddagen. Start dit barn en sund morgenmad nu vil medvirke til at sænke sin risiko for fedme, kræft, diabetes og hjerte-sygdomme i livet, siger senere whattoexpect.com.

Ernæring

Lejligheden på morgenmad til at give dit barn med to essentielle næringsstoffer, jern og calcium. De fleste småbørn modtager ikke de anbefalede mængder af disse næringsstoffer, og at levere fødevarer, der indeholder jern og calcium på morgenmad vil sikre, at dit barn får hendes daglige behov. Tilbyde dine buksetrold mælk, yoghurt eller ost til at give hendes calcium. Småbørn op til 2 år gamle skal have sødmælk, som giver de mest kalorier, og børn ældre end 2 er i stand til at skifte til fedtfattig eller fedtfri mælk. Undgå at give dit barn for meget mælk, fordi hun er i risiko for at udvikle en jernmangel. Give jern-rige fødevarer såsom kød, bønner, korn eller korn. Også give sunde kulhydrater og proteiner med morgenmad.

Tips

Hvis du virkelig ønsker dit barn at spise en sund morgenmad, især på en lægens anbefaling, prøve gør det sjovere for dit barn. Skær mad i figurer, tjene en farverig parfait lavet af lag af frugt og yoghurt, gøre ernæringsmæssige dypper saucer af yoghurt eller pisk op en lækker smoothie lavet af frugt til at hjælpe dit barn med at lære at spise morgenmad. Tjene sund frokost fødevarer på morgenmad fordi småbørn har ingen viden om hvad er traditionel morgenmad mad og hvad er ikke. Kog en scrambled æg sandwich, engelsk-muffin pizzaer eller en morgenmad burrito at lokke dit barn til at spise. Nogle småbørn er kræsne og undgå normale morgenmad fødevarer ud af ren og skær gengældelse, men når de ser at sunde fødevarer kan være sjovt og underholdende, de vil være mere tilbøjelige til at sidde og spise i morgen.

Misforståelser

Selv om de fleste forældre mener, at det er bydende nødvendigt for et lille barn til at spise morgenmad for at opretholde en sund krop, har nogle børn simpelthen ingen interesse i at spise når de vågner. Der er for meget at udforske omkring dem, og de ønsker at begynde at lære så hurtigt som muligt. Altid tilbyde dine buksetrold morgenmad og lad ham vælge mellem sunde fødevarer, men prøv ikke at være bekymret, hvis han hellere vil spille end eat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com