Støttegrupper for kvinder i misbrug relationer

03/10/2012 by admin

Støttegrupper for kvinder i misbrug relationer

Ifølge Women's Health lider en ud af fire voksne kvinder i USA af misbrug fra en intim partner. Misbrug kan være fysisk vold, følelsesmæssige eller psykologiske mobning, seksuelle overgreb, forsætlig isolation eller forsøg på at kontrollere alle aspekter af de misbrugte kvindes liv. Støtte for kvinder forsøger at undslippe at misbrug spænder fra føderale institutioner til statslige organer til nonprofits til selskabsform lokale netværk.

Første ting første

Hvis du er en af disse kvinder, og du tror du er i umiddelbar fare, før du forsøger at kontakte støttegrupper, ringe til politiet eller blot forlade og finde ly med en ven eller slægtning. Hvis du er bare blevet såret, ring til politiet og en ambulance, gå straks til skadestue hvor du kan behandle og dokumentere dine skader. Hvis du tror, du er i fare, men faren er ikke umiddelbar, indsamle vigtige papirer som pas, fødselsattest, vielsesattest, recepter, børns skole poster og dit checkhæfte; der er afsat penge nok til at overleve i en kort tid; og pakke væsentlige overnight elementer samt ændringer af tøj for dig og dine børn. Så find en ven, relativ eller husly, der vil tage dig i.

Støttenetværk

Hvis du overvejer at forlade eller har netop forladt en misbrug partner, og du har adgang til en online computer, kontrollere webstedet af nationale indenlandske vold Hotline (NDVH). NDVH viser centrale støtteagenturer for indenlandske misbrug ofre for hver stat. Kontakt en statewide vold bistand agentur for din tilstand, og fortælle dem, hvor du planlægger at bo. De vil være i stand til at sætte dig i kontakt med en lokal støttegruppe; og dit opkald vil blive registreret for at give udtryk for din situation. Hvis du har noget sted at bo, kontakt agenturets statewide og spørge, hvor det nærmeste shelter eller misbrug offer facilitet.

Krisecentre

Vold i hjemmet er særlige midlertidige boliger til kvinder og børn, som flygter fra farlige indenlandske situationer. Disse støtte faciliteter kan hjælpe dig med at finde juridisk bistand, rådgivning, lokal støtte grupper, børns tjenester, lægehjælp, beskæftigelsesmuligheder, adult education programmer og monetære bistandsprogrammer. Shelter placeringer er højlig fortrolig; og husly vil ikke fortælle tredje parter hvor du er placeret. Mens du er i ly, skal du flytte dine penge fra din gamle bank konto til en ny, fortrolige på en anderledes bank. Få en anden telefon med et hemmeligt nummer. Ansøge om din tilstands fortrolige adresse program har du e-mail videresendes.

12-step grupper

Mange indenlandske misbrug ofre live med narkomaner, narkomaner eller alkoholikere. Dynamikken i alkoholikeren eller narkoman husstand har visse karakteristika til fælles. og så delte erfaring er en værdifuld opsving værktøj for ofre for misbrug, hvis indenlandske situation var karakteriseret ved afhængighed. Tolv-trins støttegrupper, som Al-Anon, giver en sikker, ikke-hierarkisk, regelmæssig mulighed for at udveksle erfaringer mellem ofre for misbrug i husstande, hvor stofmisbrug var en del af problemet. Disse møder er gratis og møde lister er bredt tilgængelige på internettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com