Hvad er behandlingerne af muldvarp fjernelse?

03/06/2012 by admin

Modermærker er celler, der vises på huden som mørke pletter, der undertiden stige over huden. De ses oftest på arme, ben, ansigt og overkrop, men de kan vises andre steder på kroppen. De fleste modermærker forårsage nogen problemer, men nogle bliver forstadier og har mulighed for at dreje i melanom. Disse modermærker skal fjernes. Nogle patienter vælger at fjerne modermærker, ikke der er forstadier af kosmetiske grunde. Behandlinger for muldvarp fjernelse er varierede.

Muldvarp fjernelse kirurgi

Der findes tre kirurgiske metoder til at fjerne modermærker: excisional kirurgi, barbere excision og punch biopsi.

Når du udfører excisional kirurgi, vil lægen skåret ud muldvarpen helt og luk hullet med Sting. Denne operation er bruges oftest til flade hud modermærker, der ikke stiger over huden eller maligne modermærker.

Når du udfører barbering excision kirurgi, gælder lægen en lokalbedøvelse til det omkringliggende område af mole. Derefter, med en lille, skarp skalpel, han eller hun barberer ned muldvarpen indtil det er selv med den omkringliggende hud. Denne operation bruges oftest til modermærker, der hæver sig over huden.

Når du udfører punch biopsi kirurgi, bruger lægen en speciel værktøj til at punch ud et stykke hud formet som en cylinder. Denne operation bruges oftest til små hud modermærker.

Laser muldvarp fjernelse

Når du udfører laser muldvarp fjernelse, lægen gælder en lokalbedøvelse og bruger en laser til at støtte i at fjerne muldvarp væv. Denne mole fjernelse metode nødvendiggør en til tre besøg i lægens kontor. Metoden bruges oftest til flade modermærker, der er sort eller brun. Laser muldvarp fjernelse er ikke den bedste mulighed for muldvarpe, der er meget store eller mol, der hæver sig over huden.

Naturlige muldvarp fjernelse

Naturlige muldvarp fjernelse pastaer og cremer indeholder normalt en skov krydderurt kaldes bloodroot, som er fundet i Canada og det nordlige USA. Denne urtemedicin for at fjerne muldvarpe naturligt har været brugt som en alternativ medicin behandling for generationer. Der findes en lang række pastaer og cremer.

Hvis du vil bruge bloodroot pasta eller fløde, anvende cremen til muldvarpen og dække muldvarp med en forbinding. Gentag denne procedure for tre dage, vask muldvarpen og omkringliggende område hver gang med hydrogenperoxid før påføring af cremen. Muldvarpen basisareal bør blive betændte, hvorefter muldvarpen bliver bleg og skal falde ned. Vævsskader og ardannelse er normalt meget minimal.

Bloodroot-baserede produkter og andre naturlige muldvarp fjernelse stoffer bør ikke anvendes på modermærker, der er ondartede eller der kunne eventuelt være kræft. Se en læge om en biopsi eller kirurgisk fjernelse, hvis du har mistanke om din muldvarp kan være kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com