Hvor kan man købe en vandfilter for et brusehoved

08/19/2012 by admin

En vandfilter i dit brusebad hoved kan fjerne materialer, der kan være skadelige for dit helbred. Der findes flere forskellige mærker og modeller af filtre. Med lidt viden og forskning, vil shopping for et brusebad hoved filter være let.

Hvad det betyder

Hvis dit vand kommer fra et rensningsanlæg, indeholder det sandsynligt klor, som er usunde. Ifølge ShowerFilterStore.com, absorbere du mere klor fra bruseren end fra drikkevandet, fordi det kan indtaste din krop gennem dine porer og lungerne. Klor kan også fratage din hud af naturlige olier, forårsager tørhed, kløe og tidlig ældning. Derfor, en vandfilter vil bidrage til at forbedre din hud og dit hår vil være mindre tør og har mindre skæl. Det hjælper også dem med farvet hår bibeholde farven længere.

I hjem, at bruger godt vand, fjerner filtre svovlbrinte og lugt tilknyttet.

Desuden fjerner et vandfilter til dit brusebad hoved rust, snavs, sedimenter og heavy metal spor i vandet. Et filter vil også gøre det nemmere at holde din brusekabine rene ved at afveje pH niveauer, forhindrer omfanget oprustning.

Køb et Filter

Se efter online-websteder, der specialiserer sig i vandfiltrering. Websteder, der sælger filtre ofte har oplysninger om vand filtrering og produkt anmeldelser. Store online forhandlere, som, Amazon.com sælger også brusebad filtrering produkter, og på grund af deres affiliate program, sådanne websteder som AllWaterPurification.com giver Amazon Køb-links sammen med deres anmeldelser.

Hold øje med velkendte producenter, såsom Aquasana og Culligan, som begge har online-butikker. Webstedet Culligan har også en forhandlerliste, så du kan finde en butik nær dig der sælger deres produkter.

Isenkræmmere, såsom større detailhandlere es og sande værdi, kan bestanden bruser hoved filtre. Ace sende ikke alle sine produkter online. Hvis din lokale butik ikke har et filter på lager, kan det muligvis at bestille én--check med en kundeservice repræsentant. Sande værdi hjemmeside har ressourcer til bruser hoved filtrering, men ikke i butikken kontrol.

Lowe's, Home Depot og Bed Bath and Beyond også bære filtrering produkter. Lowes og Home Depot hjemmesider gør det nemt at finde ud af om det produkt, du ønsker i en butik nær dig. Du kan udføre en postnummer søgning for de enkelte produkter på Lowe's. Har butikken nærmeste du ikke varen, kan du muligvis at bestille det online og få det leveret til en forhandler nær dig. At Home Depots produktsider liste hvilke elementer er tilgængelige kun online og elementer, som er i butikkerne. Bed Bath and Beyond gør sælge mange af produkter i online kataloget i butikkerne, men selskabet gør ikke indslag en butik opgørelse check på sin hjemmeside.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com