Hvad er en polering Dam i en spildevand facilitet?

08/12/2012 by admin

Hvad er en polering Dam i en spildevand facilitet?

Spildevand behandlingsfaciliteter er designet til at behandle industri- og husholdningsaffald tilstrømning biologisk. Der er forskellige behandling faser at spildevand gennemgår før det er afladet i en flod eller drikkevand system. Polering damme er i de sidste faser af vandbehandling og typisk producere vand, der er egnet til udledning i naturlige vandområder.

Mål

Polering damme er designet til at øge miljøvenlighed og kvalitet af spildevand fra forud behandlinger. De fungerer som den afsluttende fase i møde juridiske og miljømæssige standarder fastsat af lokale og føderale styrende organer. Deres primære formål er at øge hygiejniske kvalitet af vand før det er genoplades i offentlige vande.

Parametre

"lithmus test" for at måle, om vandet er egnet til at forlade polering dammen bestemmes ved at måle koncentrationen af helminth æg formeres ved parasitære orme almindeligt forekommende i afføring. Dog mere markant, er fækal coliforme bakterier (FC) målt så godt. Fækal coliforme bakterier kommer fra menneskers og dyrs afføring og tage længere tid at fjerne end helminth æg. I kraft af denne egenskab er FC fjernelse måle stok som effekten af en polering Dam måles.

Tilbageholdelse

Polering damme typisk holder vand i meget kortere perioder i forhold til stabilisering damme eller disse damme, designet til at fjerne større opslemmede og organisk materiale, der skal slå sig ned til bunden. Tilbageholdelse tid er typisk en til tre dage.

Dam Design

Dybder er generelt større i polering damme på 5 til 10 fod dyb, i forhold til stabilisering damme, der normalt spænder fra 3 til 5 fod dybt. De større dybder formindske muligheden for alger til at vokse og efterfølgende blive udgivet i naturlige vandløb. Alger reproducere til høje priser og kan forringe vandkvaliteten ved danner store måtter og skygge ud indfødte akvatiske planter, forhindrer fotosyntese.

Fisk

Polering damme er undertiden fyldt med fisk som græs karper til at reducere mængden af organisk materiale bliver afladet. Græs karper spise submersed ukrudt, og hvis ingen andre spisemuligheder findes, vil spise alger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com