Naturlige måder at sænke forhøjet blodtryk

08/14/2012 by admin

High blood pressure påvirker 1/3 af amerikanske voksne, fører til alvorlige sundhedsmæssige komplikationer såsom hjertesygdomme og slagtilfælde. Naturlige behandlinger er til rådighed til at håndtere højt blodtryk. Naturlig sundhed ekspert Dr. Andrew Weil rådgiver at denne betingelse kan være helt forvaltes med naturlige behandlinger og livsstilsændringer og har rådgivet patienter at gøre dette. En integrativ tilgang ved hjælp af både standard og alternative behandlinger er også en mulighed. Det er bydende nødvendigt at rådføre sig med en sundhedsperson vidende i naturmedicin, hvis disse metoder er involveret i højt blodtryk behandling.

Kosttilskud

En undersøgelse ledet af M.M.Diaz og offentliggjort i juni 2008-udgaven af The American Journal of Physiology observeret, at fiskeolie rig på omega-3 fedtsyrer reducerede niveauer af kolesterol og blodtryk. Det skal bemærkes, at de doser, der anvendes i undersøgelsen var høje, og det er ikke klart, om lavere doser ville udvise en lignende effekt. Høje doser kan forårsage komplikationer hos patienter at tage blodfortyndende medicin eller ved hjælp af aspirin terapi. Stigende forbrug af koldt vand fisk er et sikkert alternativ. Tal med din læge før du tilføjer fiskeolie kosttilskud til et blodtryk behandlingsregime.

Ifølge University of Maryland Medical Center reducerer coenyzme Q10 blodtryk lidt; tage 100 mg om dagen for at opnå denne effekt. De foreslår også kosttilskud magnesium citrat (350-500 mg) og calcium (1.000 mg daglig) har potentiale til at sænke blodtrykket, men undersøgelsens resultater har været blandede. Recept kalium ved en dosering bestemmes af en læge kan også være gavnligt.

Urte-behandlinger

Hvidløg har egenskaber, der sænker blodtrykket; Tag 400 mg tre gange om dagen. Blåbær holder arterierne fleksibel; tage 360 mg dagligt. Ginseng sænker blodtrykket og beskytter hjertemusklen; dosering afhænger af kroppens vægt så tag tinktur som anvist på etiketten. Tjørn og Reishi svampe reducere kolesterol og blodtryk---bruge 250 mg tre gange dagligt og 300 mg dagligt, henholdsvis. Scutelleria udvider blodkarrene, så blodet kan bevæge sig mere frit; tage 2.000 mg tre gange om dagen.

Andre forslag

National Institutes of Health undersøgte effekten af fødevarer på blodtryk og udtænkt DASH kost. Centrale anbefalinger omfatter spise generøse mængder af friske frugter og grøntsager samt lav eller fedtfri mejeriprodukter rig på calcium. Begrænse eller eliminere koffein, da det øger blodtrykket. Undgå alkohol fordi metaboliske alkohol øger blodtrykket. Ifølge University of Maryland Medical Center, en undersøgelse ledet af M. Reif-Hernandez i en 2000 spørgsmålet om Tidende af karrosseri og bevægelsesterapi findes der opnået hypertensive patienter, som fik massage lavere blodtryk samt en reduktion af stress-hormoner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com