Miljøfaktorer af ADHD

06/07/2012 by admin

Uanset om der er nogen miljømæssige årsager til ADHD er et meget vigtigt spørgsmål for forældre kæmper børn og voksne diagnosticeret med betingelsen, der gerne vil vide hvorfor de udviklet lidelsen. Hvorvidt miljøet kan påvirke om et barn er født med opmærksomhed underskud lidelse er et meget vigtigt og logisk spørgsmål til at handle, når der beskæftiger sig med det første hånd. Desværre, der er lidt beviser vedrørende miljømæssige årsager af ADHD. Der er mange videnskabelige organer udfører eksperimenter og laver forskning i årsagerne til ADHD, men hidtil har ingen bevist umiddelbart afgørende. Der er nogle ting, som forskere og læger foreslår forældre Husk, når bekymre sig om lidelsen, men.

Arvelighed

Attention deficit disorder er potentielt arveligt. Selvom rollen genetik i udviklingen af ADHD er i øjeblikket ukendt, mener forskere, der er en forbindelse. Forskning har vist, at 25% af mennesker med ADHD er relateret til en anden, der har betingelsen. Kun er omkring 5% af hele befolkningen ramt af lidelse, at gøre flere forekomster i tæt familier meget stærke beviser for en genetisk rolle.

Toksiner

Hvis moderen har brugt alkohol, røget cigaretter, eller misbrugt nogen form for rekreativt stof, dette kan medføre et barn fødes med opmærksomhed underskud lidelse. Moderen er udsat for forskellige giftstoffer i hendes fysiske miljø er også potentielt en årsag til lidelsen. For eksempel, har bly og forskellige industrielle kemikalier, såsom PCB'er, været knyttet til udviklingen af ADHD, både når stødt af mor mens du er gravid og afkommet i barndommen. Der er også nogle beviser, at hoved traumer i livmoderen eller i vorden kan forårsage barn at have opmærksomhed underskud lidelse.

Kost

Nogle forskning synes at antyde, at kosten spiller en væsentlig rolle i udviklingen af ADHD. Dette link viser sig vanskeligt at finde, men som alle undersøgelser test forskellige kostændringer har vist ingen afgørende links. I et eksperiment, var nogle forældre fortalte, at deres børn var bliver givet virkelige sukker, mens andre forældre fik at vide, at deres børn fik en kunstig sødestof. I virkeligheden, begge sæt af børn blev givet kunstigt sødestof, men de forældre, der troede, at deres børn forbrugende virkelige sukker rapporteret hævet hyperaktivitet hos børn. Andre teorier om årsagerne til ADHD omfatter forskellige typer af mad farvelægning, selv om der er ingen afgørende beviser, der viser nogen effekt på børn med opmærksomhed underskud lidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com