Hvordan til behandling af Facial Acne med kaliumchlorid

06/30/2012 by admin

Acne vulgaris, også kendt simpelthen som acne eller bumser, er ikke bare en teenager tilstand. Acne påvirker 1/4 af voksne mænd og 1/2 af voksne kvinder i USA. Mange receptpligtige og over-the-counter medicin muligheder er tilgængelige til behandling af acne. Men mange mennesker henvender sig til homøopatiske midler til nødhjælp. Selv om teknisk set en forældet løsning, er kaliumchlorid en mulighed for hjem behandling af facial acne. En naturlig løgnehistorie lavet af træ aske og salt, kaliumchlorid er kendt for sine fugtbevarende og bakterier-kampe egenskaber.

Instruktioner

• Vask dit ansigt med lunkent vand og en grov vaskeklud til at fjerne overskydende snavs og olie. Gnide huden energisk med klud til at eksfoliere døde hudceller, men vær omhyggelig med ikke at irritere huden. Hvis smerter eller svær rødme opstår, skal du bruge mindre pres eller en blødere klud.

• Anvende en fjerdedel-størrelse mængden af kold creme til dit ansigt og lad det optage i 1 minut. Vær omhyggelig med ikke at få nogen i dine øjne.

• Mix 1 dråbe væske kaliumchlorid med 1 ounce af olie fra søde mandler. Ryst blandingen godt i en 8 - 12 ounce glas eller plastik flaske med en sikker låg.

• Tilføj 1 ounce af rosenvand og 6 ounce af ren eller destilleret vand til din lotion blandingen og ryst godt, indtil alle ingredienser er kombineret.

• Anvende blandingen til dit ansigt liberalt og gør det muligt at optage helt. Gentag to gange dagligt.

Tips & advarsler

  • Test din lotion blanding på et lille område af dit ansigt, der ikke er umiddelbart synlige, såsom ridge under hagen på din kæbelinien. Hvis irritation opstår, ikke Påfør lotion til din acne. Fortyndes blandingen med flere rosenvand og teste igen i et nyt område. Prøve kali bromatum (bromid af kaliumchlorid) for stædig acne på bryst, skuldre og ryg. Blandet med kold fløde eller fortyndet med vand, er dette stof mere effektive på ikke-facial områder.
  • Aldrig gælde kaliumchlorid lud direkte til dit ansigt. Dette stof, kendt som kaliumhydroxid (KOH), sælges på homøopatiske butikker, men er beregnet til sæbe gør kun. Det er en stærkt ætsende stof, som alvorligt kan brænde din hud. Hvis du får kolde creme eller lotion i øjnene, skylles forsigtigt i 10 minutter med lunkent vand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com